Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Dyson Cyclone V10-motiv
Den handhållna Dyson V7 Trigger-dammsugaren när den används för att rengöra en soffa

Dyson V7 handdammsugare

Dyson V7 har kraftfullare sugeffekt än hos någon annan sladdlös handdammsugare.¹ Med upp till 30 minuter städtid hinner du rengöra hela hemmet utan att handdammsugaren tappar sugförmåga.²

• 100 AW kraftfullt sug

• Två effektlägen

• Hygienisk tömning av behållare

 • 1 Testad mot handhållna damsugare enligt EN 60312-1 Cl. 5,8, 5,9. Testad i MAX-läge.
 • 2 Angiven användningstid gäller för kraftfullt sugläge med icke-motoriserat munstycke monterat.
Röntgenbild av inre funktioner i Dyson V7-motor och cyklon

Handdammsugarens kraftfulla sugförmåga drivs av Dysons digitala V7-motor

Dyson V7™ kraftfulla motor använder digital pulsteknik och en neodymiummagnet för att snurra med upp till 110 000 varv per minut – vilket genererar 100AW med sugkraft.

Röntgenbild av inre funktioner i Dyson V7-batteri

Upp till 30 minuters bibehållen drifttid³

Ett omjusterat, uppladdningsbart batteri med nickel, mangan och kobolt driver handdammsugaren Dyson V7™ i upp till 30 minuter utan att sugförmågan påverkas.³ Med Dyson V7 kan du lita på handdammsugarens utmärkta prestanda och låta den sköta städningen i hemmets alla rum.

 • 3 Angiven användningstid gäller för kraftfullt sugläge med icke-motoriserat munstycke monterat.

 • Dyson V7 med radial™-cyklonteknik i två skikt

  Handdammsugaren genererar krafter på mer än 79 000 g och slungar iväg mikroskopiska partiklar - såsom pollen och till och med bakterier – in i behållaren. Genom att placera de 14 cyklonerna koncentriskt runt en central axel på maskinen strömmar luften mer effektivt igenom den. När cyklonen smalnar av accelereras luften från 72 km/h till 193 km/h för att skapa centrifugalkrafter som fångar upp fina partiklar.

 • Handdammsugare med dämpad ljudnivå

  Ett aerodynamiskt motorhölje reglerar luftflödet runt motorn, vilket minskar bullrig turbulens. Det är kombinerat med akustiskt material som absorberar vibrationer, ett filter efter motorn som dämpar ljudet och en akustisk ljudskärm som minskar volymen ytterligare genom att blockera den direkta kontakten med ljudkällan.

Närbild på effektlägen på Dyson V7

Rätt kraft med Dyson V7

Handdammsugaren Dyson V7 har två rengöringslägen som passar till alla typer av golv och ytor. Växla enkelt mellan handdammusgarens båda effektlägen för att få rätt kraft när du behöver den.

Kraftfullt sugläge

Stark sugförmåga för mångsidig rengöring på svårtillgängliga platser, över hårda golv och i mattor med kort lugg. Med detta effektläge tillsammans med fogmunstycket eller kombinationsmunstycket kan du städa hemmet med en drifttid på hela 30 minuter. Utan att din Dyson V7 Trigger tappar i prestanda.

Max-läge

Handdammsugarens max-läge är designad för snabb och intensiv rengöring. När du behöver extra kraft för tuffare städning är max-läget det rätta valet.

Kvinna som använder Dyson V7 dammsugare i tre olika situationer runt om i hemmet

Dyson V7 rengör överallt. I upp till 30 minuter.⁴

Dysons sladdlösa teknik gör rengöringen enklare i hela ditt hem. Upplev handdammsugarens enastående drifttid på upp till 30 minuter⁴ och nyttja den för att enkelt och effektivt rengöra soffan, trappan och svåråtkomliga ytor.

 • 4 Angiven användningstid gäller för kraftfullt sugläge med icke-motoriserat munstycke monterat.

 • Rengör bilens interiör snabbt med handdammsugare

  Kraft mot envis smuts. Liten nog för svårtillgängliga benutrymmen och andra trånga platser i bilen. Dyson V7 är en smidig handdammsugare för alla uppgifter. Med sina 3 medföljande munstycken och kraftfulla sugförmåga får du snabbt rent bilens interiör från ingrodd smuts och grus.

 • Håller husdjurshår och smuts under kontroll

  Det motordrivna miniamunstycket tar effektivt bort husdjurshår och smuts från möbler och klädsel. Kombinera minimunstycket med Dyson V7 och handdammsugaren blir en lojal hjälpreda i husdjursägarens hem. Alltid redo för arbetsuppgiften att göra soffan, kläder och mattan fri från djurhår och smuts.

 • Verktyg för att ta hand om damm på besvärliga platser

  Från stolar till trappor, och kraftfull rengöring till känslig borttagning av damm. Med Dysons munstycken med quick-release kan du rengöra snabbt och noggrant.

Behållaren som töms enkelt och hygieniskt

Töm handdammsugarens behållare, enkelt och hygieniskt.

En hygienisk mekanism stöter bort damm och skräp i ett steg – så att du inte behöver röra smutsen. Dyson V7 Trigger kommer helt påslös och är istället utrustad med en behållare som samlar upp damm, pollen och annan smuts. Med ett knapptryck kan du direkt och hygieniskt tömma handdammsugarens behållare.

Dyson V7 Trigger handdammsugare

Clean Everywhere

Verifierad köpare

Great Power and Clean everywhere

Dyson V7 motiv
Dyson V7™ handhållen dammsugare

En tillgänglig modell

Välj din modell

left button

Dyson V7 Trigger handdammsugare

Handhållen dammsugare med munstycken för tuff rengöring.

3 st verktyg och tillbehör inkluderade

Visa alla Dölj Klicka här om du vill veta mer
 • Motordrivet minimunstycke

  Perfekt för rengöring av mindre ytor, tyger och trappor.

 • Kombinationsmunstycke med quick-release

  Två munstycken i ett - borste och brett munstycke. För att enkelt skifta mellan olika typer av rengöring.

 • Fogmunstycke med quick-release

  Utformad för noggrann rengöring runt hörn och i smala springor.

Tillfälligt slutsåld
2 590 kr
24 månaders avbetalning från 108 kr i månaden.
Läs mer
right button

Utforska Dysons handhållna sladdlösa dammsugare

Tillbehör till handdammsugaren Dyson V7

När du köper handdammsugaren Dyson V7 Trigger så medföljer tre munstycken som gör städningen mer effektiv. Varje munstycke är speciellt utvecklade för att underlätta olika arbetsuppgifter som rengöring av möbler eller svåråtkomliga utrymmen.

Fogmunstycke för din handdammsugare

Tillbehöret är utformat för noggrann städning runt hörn och i smala springor. Använd fogmunstycket tillsammans med din Dyson V7 handdammsugare för att enklare göra rent i svåråtkomliga utrymmen som i din bil eller bakom möbler.

Kombinationsmunstycke för Dyson V7

För en ännu mer mångsidig rengöring med handdammsugaren Dyson V7 kan du använda vårt kombinationsmunstycke. Tillbehöret ger dig två munstycken i ett där du enkelt kan skifta mellan nylonborste och ett brett munstycke.

Dyson V7 och det motordrivna minimunstycket

Kombinera Dyson V7 och det motordrivna minimunstycke för att effektivt avlägsna hår, päls och ingrodd smuts från till exempel möbler eller bilsäten.

Köp direkt från oss som har skapat den