Min Dyson V10 | Dyson Cyclone V10 sladdfri dammsugare

Upptäck
Dyson Cyclone V10™

Klicka på flikarna för att läsa mer

Min Dyson V10

Få maximalt ut av din Dyson Cyclone V10™ dammsugare

Din Dyson Cyclone V10™ dammsugare är full av funktioner för en kraftfull, problemfri rengöring. För att försäkra dig om att du inte missar några finesser hittar du all information du behöver för att få ut så mycket som möjligt av din maskin här nedan.

Hur du använder din maskin

Ny tömning av behållaren

Vårt nya system möjliggör 'sikta och skjut'-tömning av behållaren under pågående användning vilket hygieniskt stöter ut smuts och damm långt ner i behållaren. Snabbt och enkelt kan tömma behållaren så fort smutsen når MAX-markeringen.

För längre driftstid

Din maskin är förinställd på maximal sugeffekt när du packar upp den ur emballaget. Driftstiden beror på vilket läge och munstycke som används, men välj sugeffekt 1 för längst driftstid.

Laddningsstation som är lätt att nå

Laddningsstationen kan fästas på väggen för att dammsugaren ska vara lättåtkomlig när den laddas. Att sätta dammsugaren i laddningsstationen mellan rengöringstillfällena är ett enkelt sätt att upprätthålla maximal driftstid. Med en intelligent uppladdning överhettas inte dammsugaren.

Direktdrift städmunstycke

Munstycke för alla golvytor. Med avancerad mattrengöringsfunktion som rengör på djupet så att du kan ta bort damm, djurhår och även ingrodd smuts.

Städmunstycke med mjuk vals

Särskilt framtagen för rengöring av hårda golvytor. Munstycket suger upp stora och små smutspartiklar samtidigt, så var inte rädd för använda det på mycket smutsiga ytor.

Välj rätt munstycke för jobbet

Med din Dyson Cyclone V10™-dammsugare medföljer en uppsättning specialmunstycken som tar bort smuts och damm i hela ditt hem. De är lätta att sätta på och ta av med snabbutlösande fästanordningar.

Motordrivet minimunstycke

Använd detta munstycke som en handhållen enhet för att ta bort alla typer av smuts från besvärliga utrymmen som trappor och bilinteriörer. Munstycket är optimalt för djurhår och ingrodd smuts.

Kombinationsmunstycke

Tryck på frigörningsknappen för att omvandla munstycket till en dammborste. Kan användas med förlängningsskaft eller som handhållen enhet för att rengöra luftspjäll, bordsytor, bagageluckor och trappräcken.

Fogmunstycke

Kan även användas med förlängningsskaft eller som handhållen enhet för att nå smuts och damm i hörnor och trånga utrymmen. Rengör längs golvlister, fotoramar och mellan kuddarna i soffan.

Underhåll av din Dyson-maskin är lika viktigt för oss som för dig

Besök vår YouTube-kanal för tips på hur du tvättar filtret, rengör borstvalsen med mera. Eller tala med oss direkt, kontakta oss via länkarna nedan.