Dyson V8 sladdfri dammsugare | Ägarsida | dyson.se

Ingen sladd.
Massor av kraft.

Få ut det mesta av din Dyson V8-dammsugare

Är du redo för att börja använda din maskin? Läs vidare för att få tips och råd om underhåll, så att du kan uppleva dess fulla rengöringspotential.

Se videon för att lära dig mer om din dammsugare

För längre drifttid

När din maskin tas ur kartongen är den inställd på maxläge, för mer krävande rengöring. För full drift i 40 minuter, byt till normalt läge. Det ger dig tillräckligt med effekt att rengöra hela hemmet.

Tömning av behållare

Vår nya tömningsmekanism skrapar rent höljet med en rörelse, så du behöver aldrig röra smutsen. Dra i den röda avtryckaren längst upp på maskinen tills höljet är fullt synligt för att tömma behållaren.

Lättillgänglig docka

Förvaringsdockan kan monteras på väggen, så att din dammsugare finns nära till hands medan den laddas. Att docka dammsugaren mellan rengöringarna är ett smidigt sätt att bibehålla drifttiden. Och med intelligent laddning överhettas den inte.

Städmunstycke med direktdrift

För alla typer av golv. Med avancerade rengöringsfunktioner för mattor når det djupt, så att du kan avlägsna damm, husdjurshår samt ingrodd smuts.

Städmunstycke med mjuk vals

Vårt första mjuka rengöringshuvud är konstruerat speciellt för rengöring av hårda golv. Det omfattar stora och små skräpbitar på samma gång, så var inte rädd för att plöja genom mycket nedskräpade ytor.

Välja rätt munstycke för rengöringen

Din Dyson V8-dammsugare kommer fullt utrustad med flera specialmunstycken för att avlägsna smuts i hela ditt hem. Med ett klick sätts de enkelt fast eller tas av, med nya, snabbt avtagbara låsanordningar.

Motordrivet miniverktyg

Använd detta munstycke i handdammsugarläge för att avlägsna all typ av smuts från krångliga utrymmen som trappor, möbeltyger och bilinteriörer. Det är också perfekt för rengöring av madrasser.

Kombinationsmunstycke

Tryck på låsanordningen för att förvandla kombinationsmunstycket till en dammborste. Kan användas i skaft- och handdammsugarläge för att rengöra luftventilationer, bordsytor, bagageutrymmen på bilar och trappräcken.

Fogmunstycke

Passar också i skaft- och handdammsugarläge för att komma åt skräp i hörn och trånga springor. Rengör utmed golvlister, tavelramar och mellan kuddar.

Underhåll av din Dyson-maskin är lika viktigt för oss som det är för dig

Gå till vår Youtube-kanal för tips om filtertvätt, rengöring av borsthuvud och mer. Eller prata med oss direkt genom att kontakta oss via länkarna nedan.

Fråga Dyson