Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
dyson cyclone v10

Dammsugare för husdjursägare

Känner du igen problemet med hår och päls på golv och möbler? Dyson Cyclone V10™ - vår dammsugare för husdjursägare - löser problemet. Med den mest kraftfulla sugeffekten hos någon sladdlös dammsugare på marknaden1, anpassade munstycken och ett avancerat filtreringssystem, fångar den upp allergener och smuts från tassavtryck, päls och döda hudrester. Vart än ditt husdjur har varit.

dyson cyclone v10 med direct drive-munstycke

Från leriga tassar till ingrodd smuts.

Dysons dammsugare kombinerar kraftfull sugeffekt och specialmunstycken för att avlägsna päls, damm och smuts från ditt hem.

Smuts finns inte bara utomhus.

 • PLAY

Suger ut dolt damm.

Dyson Root Cyclone™-tekniken genererar kraftfulla centrifugalkrafter för att fånga upp damm och smuts i luften och leda det in i behållaren. Tack vare ett högeffektivt förmotorfilter kan de mikroskopiska allergener som finns i päls fångas in och lämna ditt hem renare än innan.

Håller hårda golv rena. Även om ditt husdjur inte gör det.

Ett munstycke med mjuk vävd nylon för att fånga upp stora skräppartiklar, medan de antistatiska kolfibertrådarna tar bort fint damm.

Förvandlas till en handdammsugare. Tar sig an smuts, överallt.

Dysons sladdlösa maskiner förvandlas från en skaftdammsugare till en handdammsugare på ett ögonblick. Munstyckena fästs på skaftet eller direkt på maskinen för enkel rengöring, såväl högt uppe som på golvet. Hår från husdjur har därför ingenstans att gömma sig.

Med mer kraft än det ser ut.

Den digitala motorn i Dysons sladdlösa dammsugare är liten och lätt - men extremt kraftfull. Tillsammans med dammugarens motordrivna munstycken klarar den av att suga upp smuts, päls och allergener från alla golvtyper.

Munstycken för hem med djur.

 • Trasselfritt turbinmunstycke.
  Vi konstruerat det första turbinmunstycket som är helt trasselfritt. Dess motroterande borstar avlägsnar hår från mattor, kuddar, gardiner och sängkläder.

  Det ingår i alla Dyson Animal-dammsugare. Går också att köpa separat.

 • Borstmunstycke för hundar.
  Fångar upp löst hår redan vid källan. De flexibla, vinklade borststråna fångar upp löst hår samtidigt som de kammar igenom hundens päls, och genom att släppa triggern med tummen dras de tillbaka för att låta håret och allergenerna sugas upp i luftflödet.

  Designat för att användas på vuxna hundar med medellång och lång päls. Går att köpa separat.

 • Miniborste med styva borst.
  Gräver sig djupt ner i mattan för att lösa upp döda hudceller och intorkad lera. De styva, vinklade borststråna skapar en vickande rörelse och löser upp smutsen som sugs rakt in i luftflödet.

  Perfekt för rengöring av både ditt hem och din bil. Går att köpa separat.

 • Certifierad som asthma and allergy friendly™.
  Våra ingenjörer och mikrobiologer arbetar tillsammans för att avlägsna fler och fler allergener. Så fler och fler av våra maskiner är godkända att användas av allergiker av Asthma & Allergy Foundation of America. Titta efter denna logo när du surfar runt på webbplatsen.

Köp direkt från oss som har skapat den

Certifierad för asthma & allergy friendly och astma & allergy friendly symbolen och certifiering är registrerade varumärken från Allergy Standard Limited och Asthma and Allergy Foundation of America.