Funktioner

Ett helt nytt sätt att styla hår.

Drar till sig och omsluter håret. Genom att använda luft.

Dyson Airwrap™-stylern drar till sig och omsluter håret genom att använda luft. Genom att använda ett aerodynamiskt fenomen som kallas Coandaeffekten, böjs luften för att dra till sig håret till munstycket. Inga hårklämmor, handskar eller krångliga rullmetoder. Bara lockigt och vågigt hår med volym.

Lockigt och vågigt hår med volym.

Dyson Airwrap™-stylern använder luft för att styla håret och skapa lockar och vågor med volym.
A woman holding the Dyson digital motor V9

Ett jämnt, fönat resultat. Hemma.

Dysons smoothing-borstar använder Coandaeffekten för att dra till sig håret till borstens yta och generera luft längst hårstråna för att imitera en stylists föningsteknik.

Styla och torka samtidigt. Utan extrem värme.

Dyson Airwrap™-stylern är utvecklad för att styla håret från att det är fuktigt. Genom att kombinera vattnet i håret med kraftfullt luftflöde och kontrollerad värme kan håret stylas och torkas samtidigt – utan extrem värme.
A woman holding the Dyson digital motor V9
'Extrema temperaturer kan skada håret. Därför använder vi Intelligent Heat Control.' Ella Brimelow, Senior Fluid Dynamics Engineer.
1vs untreated hair
Le sèche-cheveux Dyson Supersonic Edition Professionnelle a été repensé et amélioré pour les professionnels de la coiffure.

Förvaringsetui när du köper en Dyson Airwrap™-styler

Förvaringsetuiet, som är framtagen av James Dyson, skyddar och förvarar Dyson Airwrap™-stylern och dess tillbehör. I en brun färg vadderad med mjukt tyg och ett magnetiskt lås.

Handla hos Dyson