Teknik

Använder Coandaeffekten för att styla håret

A woman holding the Dyson digital motor V9

Drivs av Dysons digitala V9-motor

Dyson Airwrap™-stylern drivs av Dysons digitala V9-motor. Med en rotation på upp till 110 000 varv per minut genereras 3,2 kPa, vilket gör den tillräckligt kraftfull för att producera det lufttryck som behövs för att skapa Coandaeffekten.

Vad är Coandaeffekten?

Coandaeffekten är ett aerodynamiskt fenomen. När luft med rätt hastighet och tryck genereras följer den naturligt en närliggande yta och drar in omgivande luft. Dyson Airwrap™-stylern skapar en luftvirvel runt munstycket som varsamt drar till sig, omsluter och lockar håret.
“Vår digitala motorteknik ger oss den höga hastigheten och det kraftfulla luftflödet som behövs för att skapa Coandaeffekten.” Graham Donald Senior Motor Drives Engineer

Vetenskapen bakom styling utan extrem värme

För att styla håret kan du repositionera och förändra vätebindningarna som håller dess form. Upptäck hur Dyson Airwrap™-stylern gör det utan extrem värme.
A woman holding the Dyson digital motor V9

Intelligent heat control

Temperaturer över 150°C kan orsaka skador på grund av hög värme. Vid över 230°C smälter håret. Termistorn i Dyson AirwrapTM-stylern mäter luftflödets temperatur över 40 gånger i sekunden. Den skickar data till maskinens mikroprocessor som på ett intelligent sätt styr värmeelementet och håller temperaturen under 150°C. För att motverka skador på grund av extrem värme.

Handla hos Dyson