Support till din Dyson Corrale™-plattång

Dyson Corrale™-plattång Svart/Lila
Här kan du hitta videostylingguider, användbara tips, användarmanualen och mera.

Aktivera din garanti

Du kan få support som är skräddarsydd efter dig, exklusiva ägarerbjudanden och mera när du registrerar din plattång.

Kom igång

Dyson Corrale™-plattången är utformad så att den ska vara lätt att använda. Titta på vår videoguide eller följ stegen nedan för att komma igång.
1. Lås upp din plattång Skjut enkelt upp säkerhetslåset på framsidan av din plattång för att öppna den.
2. Sätt in Flight-ready-pluggen Detta kommer att aktivera kontrollerna på din plattång. Pluggen är fäst till din plattång.
3. Ladda din plattång fullt Ladda alltid din plattång fullt innan användning för att maximera dess sladdlösa drifttid. Det tar endast 70 minuter att ladda den till 100 %.
4. Förbered din kunds hår för styling Din kunds hår bör vara torrt innan du börjar styla det. Det ska dessutom vara ordentligt genomkammat för att uppnå bästa resultat.
5. Slå på din plattång Tryck och håll nere strömknappen tills batterisymbolen dyker upp på skärmen.
6. Välj temperatur Eftersom de flexande plattorna möjliggör förbättrad styling med mindre värme för 50 % mindre slitage¹ rekommenderar vi att du börjar med att använda den lägsta värmeinställningen på 165 °C. Om du märker att du behöver en högre värmeinställning för kundens hårtyp, längd eller önskad frisyr kan du öka temperaturen till 185 °C eller 210 °C.
¹Värmeskador mätt i hårstyrka när man skapar en motsvarande frisyr. Testad på flexibla plattor vs fasta plattor.

Användarmanual för Dyson Corrale™-plattången

Ladda ner användarmanualen till Dyson Corrale™-plattången.

Så använder du plattången

Maximera den sladdlösa drifttiden Din plattång bör alltid vara fulladdad innan du påbörjar stylingen. Vi rekommenderar också att du placerar den i laddningsdockan mellan styling och kundbokningar.
Styling med sladden ansluten Om du behöver styla håret under en längre tid kan du använda din plattång med sladden ansluten i hybrid charge mode. Detta kommer att förlänga drifttiden, men du måste fortfarande ladda den fullt efter varje användning eftersom batteriet fortfarande kommer att användas när du stylar.
Du kan välja mellan tre olika temperaturer Du kan styla håret på 165 °C, 185 °C eller 210 °C för att passa din kunds hårtyp, längd eller önskad frisyr. När du slår på din plattång kommer den att vara inställd på den senast använda temperaturen.
Automatisk avstängning för extra trygghet Om din plattång lämnas påslagen utan att användas i längre än fem minuter växlar den automatiskt till viloläge och de flexande plattorna kommer då börja svalna. Efter ytterligare fem minuter stängs plattången av helt.
Montera laddningsdockan Du behöver bara trycka ihop de två delarna tills de klickar på plats. Anslut sedan den magnetiska 360° laddningssladden till basenheten.
Förstå de olika ljuden Din plattång ger ifrån sig en rad olika ljud för att uppmana dig att vidta åtgärder eller för att varna dig om något. Du kan ta reda på mer om ljuden i vår videoguide.
Stäng av notisljuden Du kan stänga av notisljuden genom att trycka och hålla nere strömknappen och temperaturknappen (-) i mer än fem sekunder. Av säkerhetsskäl kan du inte stänga av ljud för viloläge eller varningar.
Ändra temperaturenhet Du kan se din plattångs temperatur i Celsius eller Fahrenheit. Tryck och håll nere strömknappen och temperaturknappen (+) i mer än fem sekunder för att växla mellan de två alternativen.

Underhåll av plattången

Vi rekommenderar regelbunden rengöring av plattångens plattor för att ta bort rester från hårprodukter. Detta gör att de fungerar optimalt. Stäng först av plattången och låt plattorna svalna. Gnugga dem sedan med en fuktig, luddfri trasa.

Flyga med plattången

International Civil Aviation Organizations (ICAO) regler säger att sladdlösa plattänger endast får föras ombord på flyget om värmeelementen är isolerade från batteriet. För att möta dessa regler har Dyson CorraleTM-plattången utformats med en Flight-ready-plugg som kopplar ur batteriet. Du måste ta bort pluggen före du passerar säkerhetskontrollen på flygplatsen och låta den vara urkopplad under hela flygresan.

Nedan finner du en steg-för-steg-guide över hur du flyger med din plattång.

Observera att Japan har särskilda regler som innebär att du inte får flyga till eller från en japansk flygplats med din plattång.

Såhär flyger du med din plattång

Du behöver ett godkännande från flygbolaget om du ska resa med batteridrivna värmeproducerande produkter. Sladdlösa plattänger tillhör denna kategori så vi rekommenderar att du kontaktar flygbolaget innan din resa. Förklara att din plattång har en Flight-ready-funktion som isolerar värmeelementen från batteriet för att möta ICAO:s regler. Om du har tappat din Flight-ready-plugg, kontakta oss på 02 0012 5871. Följ sedan dessa sex enkla steg:
1. Innan du packar ner till plattång, öppna den och ta bort Flight-ready-pluggen.
2. Tryck på strömknappen och kontrollera att flygplansikonen visas på skärmen.
3. Stäng och lås din plattång, placera den sedan i dess värmeresistenta förvaringsväska.
4. Skjut in Flight-ready-pluggen i dess skyddsfodral för att skydda den.
5. Förvara i handbagaget, inte det incheckade bagaget.
6. Låt Flight-ready-pluggen vara urkopplad under hela flygresan.

Såhär flyger du med din plattång

Flight-ready-pluggen är borttappad eller borttagen

Flight-ready-pluggen gör det möjligt att använda din plattång samtidigt som den möter flygbolagets regler. Om du har tagit bort eller tappat pluggen, kontakta oss på 02 0012 5871.

Expertråd i Dyson Demo Store

Våra Dyson-experter är tillgängliga för att svara på frågor och visa hur du får ut mesta möjliga av din Dyson Corrale™-plattång.

Vanliga frågor

Expand all FAQs

Collapse all FAQs

 • Hur kan jag förlänga plattångens batteritid?

  Du bör alltid ladda din plattång helt innan du använder den. Vi rekommenderar också att du placerar din plattång i laddningsdockan mellan styling och kundbokningar.

 • Jag har precis köpt min plattång och får den inte att fungera. Vad kan det vara för fel?

  Sätt in din Flight-ready-plugg i din plattång om du inte redan har gjort det. Detta gör att alla kontroller på din plattång aktiveras. Du bör också ladda din plattång helt innan du använder den. Om du fortfarande har problem med att komma igång kan du titta på videon högst upp på denna sida, kontakta en Dyson-expert via livechatt eller ringa oss på 02 0012 5871.

 • Kommer min plattång stängas av om jag råkar lämna den påslagen?

  Ja. Om din plattång lämnas påslagen utan att användas i längre än fem minuter kommer de uppvärmda flexande plattorna automatiskt att börja svalna. En varning ljuder var 10:e sekund och strömknappen blinkar. Genom att trycka ner valfri knapp kommer din plattång att aktiveras igen. Om du istället lämnar den obevakad i ytterligare fem minuter kommer din plattång att stängas av helt.

 • Behöver jag utföra något underhåll på min plattång?

  För att din plattång ska fungera så bra som möjligt rekommenderar vi att du regelbundet rengör de flexande plattorna. Stäng först av plattången och vänta tills plattorna är helt svala. Torka sedan försiktigt av plattorna med en fuktig, luddfri rengöringsduk för att ta bort alla envisa hårproduktrester. Observera att du inte bör använda några kemikalier eller slipande medel för att rengöra plattorna.

 • Kan jag stänga av notisljuden på min plattång?

  Din plattång kommer ibland att ge ifrån sig notisljud, till exempel när den når önskad temperatur eller när den har lågt batteri. Du kan stänga av notisljuden genom att trycka ner strömknappen och temperaturknappen (-) samtidigt i mer än fem sekunder. Av säkerhetsskäl kan du inte stänga av ljuden för viloläge eller varningar. Tryck och håll ner knapparna igen för att slå på ljudet igen.

 • Kan jag ändra temperaturenhet på min plattång?

  Ja. Du kan se din plattångs temperatur i Celsius eller Fahrenheit. Tryck och håll nere strömknappen och temperaturknappen (+) i mer än fem sekunder för att växla mellan de två alternativen. När du ser din önskade temperaturenhet på skärmen släpper du knapparna.

 • Kan jag ta med min plattång på flyget, trots att den är batteridriven?

  Dyson Corrale™-plattången har en flygfunktion som stänger av batteriet och som är utformad för att efterfölja reglerna som utfärdats av International Civil Aviation Organisation (ICAO). Ett godkännande från flygbolaget är alltid ett krav om du ska flyga med en batteridriven värmeproducerande produkt, så kontakta alltid ditt flygbolag innan du reser med din plattång så att de är medvetna om detta. Du behöver också ta bort Flight-ready-pluggen från plattången innan du går igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen och hålla den urkopplad under hela flygningen. Observera att strängare regler i Japan gör att du inte kan resa in eller ut från en japansk flygplats med din plattång.

 • Kan jag ladda min plattång i olika länder?

  Ja. Din plattång har universalspänning, så att du kan ladda den när du befinner dig i länder med andra nätspänningar än där du köpte din produkt. Du kan dock behöva använda en adapter.

 • Hur lång är garantin för min plattång om jag använder den i en kommersiell miljö?

  Din Dyson Corrale™-plattång täcks av vår 2-åriga garanti. Så om det mot all förmodan skulle uppstå ett fel som orsakats av felaktigt material eller utförande kommer vi att ersätta eller reparera den utan kostnad.


The Dyson guarantee

Pour vous aider à profiter pleinement de votre appareil. Rapide et facile.

'How to' videos

To help you get the most from your machine. Quick and easy.
Des rappels qui vous permettront de faire fonctionner votre appareil à son maximum.

Helpful tips

Tailored reminders that will keep your machine working at its best, for longer.
Des infos en avant-première concernant la technologie Dyson, des événements et des offres.

Exclusive owner benefits

Priority access to previews of new Dyson technology, events and offers.

Shop with Dyson