Support för din Dyson Supersonic™ hårfön

Här kan du hitta användningsvideor, hjälpfulla tips, användarmanualen och mycket mer.

Aktivera din garanti

Om du registrerar din hårfön kan du få support som är anpassad efter dig, ägarexklusiv information m.m.

Kom igång med din hårfön

Din hårfön är lätt att använda, men om du vill ha en steg-för-steg-guide kan du titta på vår användningsvideo.1
1Du kan ha en annan Styling concentrator-version än den som visas i videon.

Använd din hårfön

Vi har ändrat på och lagt till produkter i sortimentet för tillbehör till Dyson Supersonic™ hårfön så att du ska kunna få bästa resultat för just din hårtyp. Oavsett vilka tillbehör du har, kan videon nedan hjälpa dig att få den look du vill ha.2
Smoothing nozzle Skapar en extra rak look, med volym vid rötterna och en mjuk böj vid topparna.
Gentle air attachment Framtagen för att vara mildare mot tunt hår och känslig hårbotten. Tillför volym vid rötterna eller skapar extra textur i längderna.
Wide-tooth comb attachment Framtagen för hår med textur eller lockar. Använd för att skapa längd eller för att släta ut lockarna något.
Styling concentrator Nykonstruerad med en bredare och tunnare design. Skapa lätta vågor i håret eller välj att styla det superrakt. Styling-koncentratorn klarar av båda.
Diffuser Nykonstruerad för att fördela luften jämnare runt dina lockar. Kontrollera eller skapa volym i lockigt hår. Eller använd den på rakt hår för att skapa rörelse.
Fixera din stil Tryck ned och håll Cold shot-knappen för att deaktivera värmetillförseln och låt din look låsa in sig. Eller välj mellan temperaturinställningarna tills inga röda LED-lampor lyser längre.
Rikta luftströmmen Tillbehören klickar i och ur sig magnetiskt. Du kan sedan rotera dem 360° för att rikta luftlödet till perfekt vinkel.
2Gentle Air-munstycket och utredningskammen säljs separat. Färgen på dina munstycken och tillbehör kan skilja sig från dem som visas.

Sköt om din hårfön

Vi rekommenderar att du rengör filtret en gång i månaden för att hålla det rent från hårprodukter, damm och ludd. Det här hjälper till att optimera luftflödet. I vår videoguide kan du se hur du enkelt kan rengöra filtret.
Dina tillbehör och munstycken är konstruerade för att hålla länge. Skulle du ha några frågor om dem kan du kontakta en Dyson-expert via live-chatten, eller ringa på 02 0012 5871.

Vanliga frågor

Hur ofta ska jag rengöra filtret? Dyson Supersonic™ hårfön behöver regelbunden vård och underhåll för att upprätthålla optimal prestanda. Vi rekommenderar att du rengör filtret en gång i månaden. Smuts bör torkas bort från filtrets yttre bur och från det inre filternätet med hjälp av en mjuk och torr trasa.
Kommer de nykonstruerade munstyckena fungera med min hårfön? Ja, de nykonstruerade munstyckena är helt kompatibla med äldre generationers Dyson Supersonic™ hårfönar.
Vilken spänning behöver hårfönen? 220-240 V
Kan jag använda min hårfön när jag reser till länder med annan spänning i eluttagen? Din hårfön har skapats för snabb torkning och styling vid exakt den spänningsnivå som används i det land där du köpte den. Det gör att den kan prestera optimalt. Eftersom spänningen varierar från land till land rekommenderar vi att du följer instruktionerna för användning i garantisektionen i din användarsmanual. Du hittar användarmanualen här nedanför.

Användarmanual

Ladda ned din användarmanual för Dyson Supersonic™ hårfön.