”Vi har skapat en hårfön som varje stylist vill ha i sin utrustning.” Akin Konizi Konsult under utvecklingen av Dyson Supersonic™ hårfönen

Snabb torkning som sparar tid.

Den lilla, kraftfulla, digitala Dyson V9-motorn är i genomsnitt sex gånger snabbare än andra hårtorksmotorer. Kombinerat med Air Multiplier™-teknik producerar den ett kontrollerat luftflöde med hög hastighet för snabb och exakt styling. 2
Fast drying for speed.

Skyddar håret mot extrem värme

Intelligent Heat Control mäter utlufttemperaturen 20 gånger per sekund. Genom att hålla temperaturen under 150 °C skyddas kundens hår från skada på grund av extrem värme och bevarar hårets naturliga glans.
Protects clients from extreme heat damage.
"Intelligent Heat Control håller temperaturen under den punkt som orsakar extrema värmeskador." Katsuya Kamo Internationell frisör och makeup-artist

Lätt i handen.

Dyson Supersonic™ Hårfön - Professional edition är framtagen för lätthet och komfort. Och som den första hårfönen med en motor liten nog att rymmas i handtaget är den balanserad och bekväm i handen, för heldagsanvändning i en fullbokad salong.
Light in hand.
"Motorn är mycket mindre, men mycket kraftfull. Den torkar håret snabbt och känns lätt i handen." Jen Atkin Känd hårstylist

Tappad, vriden, skakad och slängd.

Vi tappade fönen minst 1783 gånger, snurrade sladden över 310,000 gånger och tryckte på knapparna mer än 52,000 gånger. Vi testade den vid extrema temperaturer, utsatte den för över 37 gram damm och ludd, och simulerade till och med att en person som väger 110 kg stod på den.
Dropped, twisted, shaken and slammed.
"Det är så viktigt att man kan prata med sina kunder under stylingen, men ofta störs man av fönens höga ljud. Därför gillar jag Dyson-fönen." Akin Konizi Fyrfaldig vinnare av British Hairdresser of the Year

Förbättrat filter, byggt för salonger.

Dysons ingenjörer har byggt om filtret för att motsvara behoven i en stressig salongsmiljö. Det uppgraderade filtret är magnetiskt, avtagbart, tvättbart, med en rengöringsborste och rengöringsuppmaning via intelligent vitt blinkande LED-ljus.
Improved filter, built for salons.

Starkare magnettillbehör

Dyson Supersonic™-hårfönen är den enda hårfönen med magnetiska tillbehör som är lätta att sätta ihop och justera. Dysons ingenjörer har uppgraderat magnetstyrkan hos den nya professionella versionen och gjort dem dubbelt så kraftfulla för säkert 360°-fäste*.
Stronger magnetic attachments.

Ombyggd för professionella användare. För exakt styling.

Med ett bredare och tunnare munstycke för exakt styling och cool grip-kanter fokuserar den nya Dyson Professional-koncentratorn luftflödet för exakt styling.
¹*Jämfört med den föregående profesionella modellen.

Definierade lockar.

Dysons diffuser är framtagen för att fördela luftflödet jämnt. Den simulerar naturlig torkning, vilket reducerar frissigheten och ger mer definierade lockar.
Curls, defined.

Det perfekta preppingverktyget.

Dysons smoothing-munstycke torkar ditt hår varsamt med ett jämnt och brett luftflöde. Det avlägsnar snabbt överskottsvatten från kundens hår innan det ska stylas.
The perfect prepping tool.

Längre sladd, för större rörelsefrihet.

Med en 3,3 meter lång sladd är rörelsefriheten bland kunderna större.
Longer cable, for freer movement.
"Det är så mycket kraft i den här lilla skönheten. Ett stort plus för mig är magneten – den är dubbelt så kraftfull som tidigare.” Dylan Bradshaw Globalt prisbelönt hårstylist

Dylan Bradshaw och Dyson Supersonic™ Professional edition

Longer cable, for freer movement.

Så köper du den

 

Professionell stylist eller salong?
Ring oss för att kvalificera för ett exklusivt stylistpris eller besök vår Dyson butik i Mall of Scandinavia i Stockholm så hjälper vi dig.

0200 12 5871

Dyson Supersonic Professional
Smoothing nozzle
Professionellt styling munstycke
Dyson Supersonic™ Diffuser
Förvaringsmatta
Hängare
Rengöringsborste för filter

Specifikationer

¹ vs. Dyson Styling concentrator, standard variant.
² Tested vs. top 24 best selling hair dryers (April 2014- March 2015)