Dyson Airblade™ handtork - fallstudie från Soldier Field

Soldier Field

Soldier Field

Företaget


Den amerikanska fotbollsarenan Soldier Field byggdes i början av 1920-talet som ett minnesmärke över amerikanska soldater som stupat i krig. Idag är arenan ett välkänt kännemärke för Chicago och fortsätter att inhysa fotbollsmatcher liksom flera andra sportmatcher och event.

Citatruta

"Dyson Airblade™ handtorkar för med sig ett antal fördelar för Soldier Field - mindre användning av pappershanddukar, renare toaletter och kostnadsbesparingar."

Michael Ortman, Director of Operations

Lösning för Soldier Field

Problemet

Soldier Field har över 1,5 miljon besökare om året, vilket innebar att städning av kastade pappershanddukar och konstant påfyllning av behållarna utsatte toaletterna för stora påfrestningar.

Lösningen


Dyson Airblade dB handtorkar.


Mindre underhåll

Airblade™-tekniken använder inte förbrukningsartiklar som papper för handtorkning. Istället genereras två luftblad som i hög hastighet skrapar av vattnet från händerna, snabbt och hygieniskt. Inget skräp eller behov av påfyllning.

"Att ha rena toaletter för besökarna när de kommer till vår anläggning är oerhört viktigt för oss", förklarar Michael Ortman, Director of Operations.


Lägre driftskostnader

En Dyson Airblade™ handtork kan torka upp till 18 par händer till samma kostnad som en enda pappershandduk. Tack vare detta har Soldier Field minskat sina kostnader för pappershanddukar med mer än 12 000 USD per år.


Mindre avfall

Att sluta använda pappershanddukar har hjälpt Soldier Field att ytterligare minska sina koldioxidutsläpp. Airblade™-tekniken genererar bara 3,3 g CO2 per torkning - jämfört med 13,9 g CO2 per torkning för pappershanddukar.

Enbart Dyson Airblade™ handtorkar har alla dessa fördelar

 • Snabbaste handtorkar-ikon

  Snabba

  Händerna är torra på 10-12 sekunder.

 • Most hygienic icon

  Hygieniska

  HEPA-filter som standard

 • Lägre driftskostnad

  Upp till 80 % lägre än för andra handtorkar.

 • Better for the environment icon

  Bättre för miljön

  Inga nedhuggna träd, inget pappersslöseri.

 • 5 års garanti-ikon

  5 års garanti

  Delar och arbete.