Dyson Cyclone V10 | Dammsugare för djurägare

Designad för hem
med husdjur  Den mest kraftfulla sugeffekten hos någon sladdlösa dammsugare på marknaden.1

 

1Testad enligt ASTM F558 mot sladdlösa dammsugare

Free delivery

Fri frakt på allt

2 year guarantee

Två års garanti ingår

Djupgående rengöring

Husdjur tycker om att utforska sina omgivningar. Men de kan lämna allergener och smuts från tassavtryck, päls och döda hudrester på både golv och möbler. Dyson digital motor V10 snurrar upp till 125 000 rpm vilket ger en kraftfull sugeffekt. Så var än ditt husdjur har varit, kan Dyson Cyclone V10™ dammsugare rengöra på djupet.

Plockar upp efter ditt husdjur

Allergener som döda hudrester och avlagringar, urin och saliv, tillsammans med damm och pollen, kan följa med i djurpälsen. De samlas på väggar, möbler, kläder och andra ytor och de kan fortsätta framkalla allergier i flera månader. Med Dyson Cyclone V10™ dammsugare har du kraften att plocka upp päls från ditt husdjur över hela hemmet.
 

Free delivery

Fri frakt på allt

2 year guarantee

Två års garanti ingår

Rengör mattorna på djupet

Det motordrivna Direktdrift-munstycket med nylonborst fångar upp smuts som kommit ner på djupet i mattan.

Rengör hårda golv

Soft roller-munstycket är täckt i nylon för att fånga stora partiklar medan antistatiska kolfibertrådar tar bort fint damm.

Borstar bort päls och hår

Var än ditt husdjur tycker om att ligga och mysa, kan det motordrivna Mini-munstycket ta bort päls och hår från möbler och textilier.

Med avancerad cyklonteknik

14 cykloner genererar kraft på upp till 79.000g, för att slunga iväg mikroskopiska partiklar in i behållaren. Så döda hudceller och allergener fångas upp istället för att fastna på kläder och möbleren.

Hudavlagringar
från husdjur

Döda
hudceller

Pollen

Free delivery

Fri frakt på allt

2 year guarantee

Två års garanti ingår

Kommer åt samma utrymmen som husdjuren kommer åt.
Och även utrymmen de inte kommer åt

Utan sladd och med Dyson-designade munstycken, är Dyson Cyclone V10™ särskilt utformad för att kunna nå både här och där och överallt.

Fångar allergener

Proteiner i djurens urin, saliv och hudavlagringar kan orsaka allergiska reaktioner. Dyson Cyclone V10™ har ett fullständigt förseglat filtreringssystem som fångar upp 99,97 % av alla partiklar som är upp till 0,3 mikrometer.²

2Testad enligt ASTM F1977-04, testad i maxläge.

Dyson har det största utbudet av certifierad astma- och allergivänlig ™ teknik

Dysons mikrobiologer arbetar outtröttligt med Dysons ingenjörer för att våra maskiner ska avlägsna allergener. Därför har Dyson det största sortimentet av astma- och allergivänlig ™ -teknologi, godkänd för allergiker av Allergy Standards Limited.

ASTHMA & ALLERGY FRIENDLY and ASTHMA & ALLERGY FRIENDLY LOGO are Trademarks of ALLERGY STANDARDS LIMITED. The airmid healthgroup ltd name and logo are Trademarks of AIRMID HEALTH GROUP LIMITED.

Hygienisk tömning av behållaren

När ditt husdjur rör sig från rum till rum i ditt hem flyttar det runt päls och smuts vilket sprider allergene.