Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

Support gällande din Dyson Solarcycle Morph-lampa

Dyson Lightcycle Morph golvlampa

Vanliga frågor

Kan jag börja använda lampan innan jag ansluter den till Dyson Link-appen?

Ja, men lampan kan inte läsa av dagsljuset där du befinner dig förrän du har anslutit den till appen. Funktioner som förinställda lägen och schemaläggning kan också bara nås via appen.

Kommer jag att behöva byta LED-lampor på denna lampa?

Nej. Våra LED-lampor kommer behålla sin ljuskvalitet i minst 60 år² och är inte utformade för att bytas ut.

Kan jag ansluta lampan till min hubb för mitt smarta hem?

Nej, lampan kan inte anslutas till WiFi, så den kan inte styras via hemnätverk för teknik i smarta hem. Andra Dyson-anslutna produkter har annan kompatibilitet.

Behöver jag låta det värmeavledande röret svalna innan jag justerar armen?

Nej, det värmeavledande kopparröret är svalt nog att vidröra när som helst.

Kan belysningen hjälpa till att reglera blått ljus?

Ja. Genom att spåra dagsljuset där du befinner dig minskar lampan automatiskt mängden blått ljus på morgon och kväll. Och i avslappningsläge och stämningsposition minskar lampan direkt mängden blått ljus, oavsett tid på dygnet.