Support gällande din Dyson Lightcycle Morph™-lampa Dyson Lightcycle Morph golvlampa

Aktivera din garanti

Ta del av full support, ägarförmåner och mycket mer när du registrerar din maskin. Gå inte miste om något.

Kom igång

Det är lätt att komma igång med din lampa. Du kan titta på vår video för att ta del av en steg-för-steg-guide.

Bild från en video om hur du kommer igång
Open video transcript

Du kan göra ännu mer med hjälp av Dyson Link-appen

Dyson Link-appen öppnar upp för en mycket intuitiv och personlig belysningsupplevelse – och ger dig tillgång till app-exklusiva funktioner som skräddarsyr lampan efter din ålder, uppgift, livsstil och plats. Klicka bara på rätt länk¹ för att ladda ner appen om du ännu inte gjort det.

Anslut din lampa

Du kan se hur du ansluter din lampa och använder Dyson Link-appen i vår videoguide. Du kan också följa de enkla stegen nedan.

Bild från en video om hur man använder Dyson Link-appen
Open video transcript
Dyson Link-appen på en smartphoneskärm

Steg 1

Efter att du laddat ner appen, öppna den och välj "Lägg till maskin" i menyn. Välj sedan din lampa.

En person håller sin smartphone nära lampan för att ansluta den

Steg 2

Håll din mobila enhet bredvid lampan och tryck på den blinkande knappen på lampan. Detta aktiverar parkopplingsprocessen.

Appen visar lampan synkroniseras med dagsljuset

Steg 3

Följ de enkla anvisningarna för att genomföra installationen och lägga till din plats. Detta gör att din lampa kan synkronisera med dagsljuset där du befinner dig.

Tillgängliga appfunktioner för Dyson Lightcycle Morph™-lampan

Steg 4

Utforska de app-exklusiva funktionerna, så som dina förinställda lägen, anpassade lägen samt möjligheten att schemalägga din belysning att gradvis lysa starkare när du ska vakna och mycket mer.

'Kräver en enhet för att köra appen, 2,4 GHz eller 5 GHz Wi-Fi-anslutning eller mobildata och Bluetooth® 4.0-stöd. Sök efter "Dyson Link" i iOS App Store eller Google Play Store för att koppla upp maskinen mot appen. Standardavgifter för data och meddelanden kan tillkomma.

Automatiska uppdateringar för de senaste funktionerna

När våra ingenjörer utvecklar ny programvara kommer din lampa automatiskt uppdateras via appen. Detta innebär att du alltid har tillgång till de senaste funktionerna. Om du inte vill att uppdateringarna ska laddas ner automatiskt kan du stänga av autouppdateringar under inställningar i appen. Under inställningar kan du sedan manuellt leta efter uppdateringar.

Utskärning visar tekniken inuti lampan

Placering av lampa

Du kan enkelt ändra ljusets position genom att rotera det optiska huvudet, armen och stammen upp till 360°, helt oberoende av varandra.

Dyson Lightcycle Morph™-lampan används som arbetsbelysning

Arbetsljus

Rikta ditt ljus över din arbetsplats – för kraftfull belysning av hög kvalitet för arbete, hobbys och uppgifter som kräver hög koncentration.

Ljuset från Dyson Lightcycle Morph™-lampan reflekteras mot en vägg

Indirekt ljus

Rotera det optiska huvudet för att reflektera ljuset mot väggar och tak för en mjuk bakgrundsbelysning.

Dyson Lightcycle Morph™-lampan lyser upp konst

Punktljus

Rotera, vrid och snurra din lampa för flexibel belysning av konst eller dekorationer.

Dyson Lightcycle Morph™-lampan med lysande stam

Stämningsljus

Rotera armen tills det optiska huvudet magnetiskt fäster sig mot stammen för en avslappnande omgivningsbelysning.

Användning av lampans kontroller

Du kan justera lampans huvudinställningar med hjälp av kontrollerna på armen.

En person använder skjutreglaget på ovansidan av lampan

Justering av ljusstyrka/ljustemperatur

Skjut kontrollreglagen för att justera ljusstyrkan eller färgtemperaturen. Tryck på knapparna för att snabbt växla mellan olika nivåer av ljusstyrka eller färgtemperatur.

Knappen längst bort från det optiska huvudet justerar automatiskt ljusstyrkan

Automatisk justering av ljusstyrkan

För att ställa in din lampa på att anpassa sig efter den omgivande belysningen trycker du på knappen för automatisk ljusstyrka. Detta bidrar till en konstant belysning av din arbetsplats.

Mittenknappen slår på rörelsesensorn

Slå på rörelsesensorn

Genom att trycka ner rörelsesensorknappen kommer lampan att tändas så fort den känner av någon rörelse och stängas av när du varit borta i fem minuter.

Knappen närmast det optiska huvudet ställer in lampan på att anpassa sig efter dagsljuset

Synkronisera med det lokala dagsljuset

Använd synkroniseringsknappen för dagsljus om du vill att din lampa automatiskt ska justera ljusstyrka och färg beroende på var du befinner dig. Din lampa måste anslutas trådlöst till Dyson Link-appen via Bluetooth®.

Mittenknappen inaktiverar/aktiverar Bluetooth®

Inaktivera/aktivera Bluetooth®

Din lampa levereras med Bluetooth® aktiverat. Om du trycker och håller ner rörelsesensorknappen avaktiveras Bluetooth® på din lampa. Tryck och håll ner knappen igen för att återaktivera.

Expertråd i Dyson Demo Store

Våra Dyson-experter finns till hands för att visa dig hur du får ut så mycket som möjligt av din Dyson Lightcycle Morph™-lampa.

I en Dyson Demo Store

Vanliga frågor

Kan jag börja använda lampan innan jag ansluter den till Dyson Link-appen?

Ja, men lampan kan inte läsa av dagsljuset där du befinner dig förrän du har anslutit den till appen. Funktioner som förinställda lägen och schemaläggning kan också bara nås via appen.

Kommer jag att behöva byta LED-lampor på denna lampa?

Nej. Våra LED-lampor kommer behålla sin ljuskvalitet i minst 60 år² och är inte utformade för att bytas ut.

Kan jag ansluta lampan till min hubb för mitt smarta hem?

Nej, lampan kan inte anslutas till WiFi, så den kan inte styras via hemnätverk för teknik i smarta hem. Andra Dyson-anslutna produkter har annan kompatibilitet.

Behöver jag låta det värmeavledande röret svalna innan jag justerar armen?

Nej, det värmeavledande kopparröret är svalt nog att vidröra när som helst.

Kan belysningen hjälpa till att reglera blått ljus?

Ja. Genom att spåra dagsljuset där du befinner dig minskar lampan automatiskt mängden blått ljus på morgon och kväll. Och i avslappningsläge och stämningsposition minskar lampan direkt mängden blått ljus, oavsett tid på dygnet.

²Beräkningen av livslängden på LED-lamporna baseras på L70-mätning enligt IEC 62717, med en uppskattning av 8 timmars användning per dag. Det verkliga resultatet kan variera.

Dyson-garantin

‘How to’-videor

För att hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din maskin. Snabbt och enkelt.

Användbara tips

Skräddarsydda påminnelser som gör att din maskin fungerar optimalt så länge som möjligt.

Exklusiva ägarförmåner

Inbjudningar till förhandsvisningar av ny teknik, event och erbjudanden hos Dyson.

Expertråd. 7 dagar i veckan.

Telefon och livechatt. Få rätt råd för just din maskin från Dysons medarbetare.

Reparation och Dyson-delar utan kostnad

Reservdelar eller reparationer om något skulle gå fel under din garantiperiod.

Smidiga byten

Under garantiperioden ersätter vi din maskin om vi inte kan reparera den. Snabbt.

Inte ens när du fått hem dina produkter slutar vi att bry oss om dem. Genom att aktivera din garanti kan vi erbjuda dig en skräddarsydd, kostnadsfri och snabb service gällande din maskin. Även efter att din garanti har upphört finns vi fortfarande till hands för att hjälpa dig.