Bild som visar hur det iklickbara batteriet plockas ut ur Dyson V11-dammsugaren.

Äkta batteri till Dyson V11™ för byte eller ersättning

Välj ditt batteri

Observera att Dyson V11™-dammsugare använder två typer av batterier. Vissa använder ett iklickbart batteri, medan andra använder ett vanligt batteri som skruvas i. Det är viktigt att ta reda på vilket batteri som passar i din Dyson V11™-dammsugare. Vilket som gäller för dig tar du reda på genom att titta där handtaget går ihop med batteriet. Om du använder en stor röd knapp för att frigöra ditt batteri är din maskin utformad för det iklickbara batteriet, och i annat fall så ska du fortsätta genom att välja standardbatteriet som skruvas på plats.

Iklickbart batteri till Dyson V11™-dammsugaren för byte eller ersättning

Kompatibel med:

Dyson V11™ sladdlös dammsugare (iklickbar)

Batteri till Dyson V11™-dammsugaren

Kompatibel med:

Dyson V11™ sladdlös dammsugare

Äkta Dyson-delar

Du kan endast använda äkta Dyson-produkter för att säkerställa att din maskin fortsätter att fungera som den ska och för att din garanti ska fortsätta att gälla. Dessutom kommer varje del eller verktyg med 12 månaders garanti.