Äkta batteri till Dyson V8™-dammsugaren

Den sladdlösa dammsugarserien Dyson V8 passar med två olika batterityper. Var god kontrollera ditt serienummer innan du genomför ditt köp för att vara säker på vilket batteri som passar i din maskin. Du hittar ditt serienummer på batteriets undersida.

D-batteri till Dyson V8™-dammsugaren

Kompatibel för serienummer som börjar med:

YH5

E-batteri till Dyson V8™-dammsugaren

Kompatibel för serienummer som börjar med

VE6, RA8, B6V, RA9, VE7, ZH1, B9F, B2R, ZH2, C3F, G1K, C3G, G5W, YA4

Dyson V8™ sladdlös dammsugare. Extrem närbild visar ett exempel på var du kan hitta ditt serienummer.

Hitta ditt serienummer

Var god kontrollera serienumret på dina maskiner innan du köper ett batteri. Du hittar ditt serienummer på undersidan av din maskin. De tre första tecknen hjälper dig att identifiera vilket batteri som passar i din maskin.

Exempel: YH5-EU-XXXXXXX

Så här byter du batteri i din Dyson V8™-dammsugare

Kontrollera maskinens serienummer innan du genomför ditt köp

Så här byter du batteri i din Dyson V8™-dammsugare

Äkta Dyson-delar

Du kan endast använda äkta Dyson-produkter för att säkerställa att din maskin fortsätter att fungera som den ska och för att din garanti ska fortsätta att gälla. Dessutom kommer varje del eller verktyg med 12 månaders garanti.