Helt filter från Dyson

Så här byter du filter

• Följ instruktionerna i din maskins bruksanvisning för att byta filter. Koppla alltid ur maskinen ur eluttaget innan du byter filter.

Funktioner

• Enkelt att byta filter
    Du behöver bara klicka loss det gamla och klicka på det nya.

• Visar filtrets livslängd
    Visar återstående livslängd på båda filtren. Så att du vet vilket du ska byta ut, och när.

• Dysons 360° HEPA-filter av glas
    består av cirka 9 m borosilikatmikrofiber som vikts över 238 gånger för att kunna fånga upp 99,97 % av alla allergener och miljöfarliga ämnen, så små som 0,3 mikrometer.

• Filter av aktivt kol
    Dessa impregnerade kristaller av kolfiber fångar upp gaser såsom formaldehyd, bensen och kvävedioxid.

• Certifierad som Asthma and Allergy friendly™
    Dysons luftrenande fläktar är certifierade som astma- och allergivänliga av Asthma and Allergy Foundation of America.