Helt filter från Dyson

Så här byter du filter

Följ instruktionerna i din maskins bruksanvisning för att byta filter. Koppla alltid ur maskinen ur eluttaget innan du byter filter.

Funktioner

Enkelt att byta filter
Du behöver bara klicka loss det gamla och klicka på det nya.

Visar filtrets livslängd
Visar återstående livslängd på båda filtren. Så att du vet vilket du ska byta ut, och när.

Dysons 360° HEPA-filter av glas
består av cirka 9 m borosilikatmikrofiber som vikts över 238 gånger för att kunna fånga upp 99,95 % av alla ultrafina partiklar.

Filter av aktivt kol
Dessa impregnerade kristaller av kolfiber fångar upp gaser såsom formaldehyd, bensen och kvävedioxid.

Certifierad som Asthma and Allergy friendly™
Dysons luftrenande fläktar är certifierade som astma- och allergivänliga av Asthma and Allergy Foundation of America.