Dyson V12 Slim vacuum cleaner click-in battery

Äkta Dyson-delar

Du kan endast använda äkta Dyson-produkter för att säkerställa att din maskin fortsätter att fungera som den ska och för att din garanti ska fortsätta att gälla. Dessutom kommer varje del eller verktyg med 12 månaders garanti.

Så här byter du batteri på V12 Slim™ -dammsugaren för byte eller ersättning

Detta batteri passar i den sladdlösa dammsugaren Dyson V12 Slim™.

• How to change your Dyson V12 Detect Slim vacuum replacement battery