Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Dyson cyklondammsugare

Ägarförmåner

Få tillgång till exklusiva erbjudanden, event och tjänster.

Så här köper man Owner Rewards

 • Online

  Besök Owner Rewards-butiken för att titta närmare på maskiner till rabatterade priser. Du kommer bli ombedd att logga in i kassan för att få din exklusiva rabatt avdragen.

 • I din telefon

  Inget webbkonto? Ring 1-866-666-9004 för att komma i kontakt med en Dyson-expert och få hjälp att göra en beställning och skapa ett webbkonto för framtida användning.

 • Personligen

  Besök ditt närmaste Dyson Service Center för att testa den senaste Dyson-tekniken och för att få hjälp av en Dyson-expert att hitta rätt maskin för dig.

Varför ska du registrera dig? Fler förmåner.

Att vara registrerad som Dyson-ägare ger dig mycket mer än reservdelar och garantier:

 • Exklusiva rabatter

  Spara upp till 20 % på ett köp på något av våra 12 Owner Rewards-event under året.

 • Gratis kontroll av maskin.

  Besök ditt närmaste Dyson Service Center för en gratis underhållskontroll när som helst under garantiperioden. Du behöver inte boka i förväg.

 • Prioriterad service

  Använd vår VIP-telefonlinje för support 7 dagar i veckan eller för att få användbara tips direkt till din inkorg, förhandstittar på vår senaste teknik och en inbjudan till vårt Reviewer-program.

Skiss av Dyson-maskiner

Inte registrerad ännu?

Gå med på bara några sekunder för att börja ta del av förmånerna. Allt du behöver är din maskins serienummer.

Rent filter på en tvättlina

Få ut så mycket som möjligt av din maskin

Våra underhållsvarningar påminner dig om när du ska tvätta ett filter eller rengöra borsthuvudet. Våra maskiner arbetar hårt så att du inte ska behöva göra det.

Dyson Eye-robotdammsugare

Extra bra priser, extra bra behandling.

Förutom att få tillgång till exklusiva specialerbjudanden kan registrerade ägare få inbjudningar till att testa den senaste Dyson-tekniken – innan den finns tillgänglig att köpa.

Dysons logotyp för återvinning

Vill du uppgradera din gamla maskin?

Var god återvinn din gamla dammsugare på ett ansvarsfullt sätt. Besök din närmaste återvinningscentral eller lämna in din maskin till ett Dyson Service Center.

Direkt från Dyson