Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf1

Vanliga frågor om Dyson Omni-glide™

Vad är en Dyson Omni-glide™-dammsugare?

Dyson Omni-glide™ är en flerriktad dammsugare för hårda golv som är konstruerad för att utan problem manövrera runt hinder och nå in i trånga utrymmen. Den kan användas som en kompletterande produkt till den dammsugare du använder för hela hemmet.

Är Dyson Omni-glide™-dammsugaren framtagen för rengöring av hela hemmet?

Dyson Omni-glide™ har en 0,2 L stor behållare och erbjuder upp till 20 minuters⁵ driftstid, vilket gör den perfekt för snabba rengöringar på hårda golv. Den kan användas tillsammans med din fullstora sladdlösa dammsugare eller din dammsugare med sladd som du använder för hela hemmet.

Kan jag använda Dyson Omni-glide™-dammsugaren på mattor?

Double Fluffy™-munstycket har inte utformats för att fånga upp smuts från mattor, utan är designat för att suga upp både större skräp och fint damm från hårda golv. Du kan använda det motordrivna minimunstycket eller en fullstor sladdlös Dyson-dammsugare för lättare rengöring på mattor eller mjuka underlag.

Passar mina nuvarande tillbehör med Dyson Omni-glide™-dammsugaren?

Dyson Omni-glide™ är det smalaste¹  Dyson-dammsugaren och är utrustad med ett mindre skaft och spärrknapp, vilket gör att du endast kan använda den tillsammans med tillbehör anpassade för Dyson Omni-glide™. Tillbehör från andra fullstora sladdlösa dammsugare eller dammsugare med sladd kommer inte att passa.

Vad gör Dyson Double Fluffy™-munstycket annorlunda från andra modeller?

Double Fluffy™-munstycket är Dysons första flerriktade munstycke som glider fram på fyra stabiliserande 360°-hjul, vilket gör att det utan problem kan röra sig i alla riktningar och nå in i trånga utrymmen. De två motordrivna borstvalsarna fångar upp större skräp och fint damm samtidigt som munstycket enkelt glider i alla riktningar – framåt, bakåt och till och med i sidled.

Kan jag använda Dyson Omni-glide™ på fuktiga eller våta golv?

Dyson Omni-glide™ har inte utformats för att användas på fuktiga eller våta golv. Din Dyson-maskin kan skadas om den kommer i kontakt med vatten och omfattas då heller inte av produktgarantin. För att minska risken för uppbyggnad av damm kan du ta ut och tvätta filtret samt alla verktyg som inte har några elektroniska komponenter. 

* Se instruktionerna i bruksanvisningen som du hittar på Dysons webbplats.

  • 1 Jämfört med alla sladdlösa dammsugare med soft roller-munstycken och 360°-hjul, i enlighet med GFK:s försäljningsspårningsdata för varje marknad.
  • 2 Med trånga utrymmen avses springor som är bredare än 20,7 cm.
  • 3 Kan endast ligga platt baklänges.
  • 4 Testat enligt EN60312-1: 2017, klausul 5.1 för hårda golv i Max mode.
  • 5 Filtrering testad enligt EN 60312-1 cl 5.11, testat i Max mode
  • 6 Se instruktionerna i bruksanvisningen som finns på Dysons webbplats.
  • 7 Gäller i Eco mode när du använder ett icke-motoriserat munstycke. Upp till 18 minuters driftstid i eco mode med fulladdad produkt med motoriserat munstycke. Driftstiden kan variera beroende på användning och golvtyp.
  • 8 Extra batteri och laddare finns att köpa separat på Dysons webbplats.