Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Inredning i Dyson Demo-butik

Välkommen till Dyson Demo

Dysons teknik fungerar på ett annorlunda sätt: den är framtagen för att lösa riktiga problem. Det bästa sättet att förstå hur detta går till är att uppleva tekniken. Därför har vi skapat Dyson Demo – en plats där vetenskapen och ingenjörskonsten bakom våra apparater får liv.

Modell använder Dyson Supersonic™-hårfön

Dyson Beauty Lab

Vi har öppet för konsultation och styling av våra stylister i Westfield Mall of Scandinavia eller NK i Stockholm. Se och känn resultatet av Dyson Supersonic™ hårfön eller Dyson Airwrap™ styler. Våra experter finns där för att svara på frågor och för att visa dig hur du får ut det mesta av Dysons teknik.

Boka en tid hos vår stylister helt kostnadsfritt.

Dyson V8-logo
Prov på Dyson V8™-dammsugare och skaft

Konstruerad av Dyson. Byggd av dig.

Vi hjälper dig att bygga en sladdfri dammsugare som är skräddarsydd för dig och ditt hem. Välj bland olika färger och tillbehör som är konstruerade av Dyson för att ta hand om dina största rengöringsutmaningar.

Kartnål för Dyson-demo

Dyson Demo-butik

Westfield Mall of Scandinavia, plan 0, Stjärntorget 2, Solna.

Öppettider

Måndag – fredag: 11:00 – 20.00

Lördag: 10:00 – 20:00

Söndag: 11:00 – 19:00

Telefon

070-780 26 41