Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Robotdammsugare på matta och hårt golv

Effektivitet: det finns i vårt DNA

Det var motivationen bakom James Dysons första dammsugare utan påse. Och samtidigt som vi växer, driver det oss. Inte bara i våra innovationer. Utan också i våra byggnader, våra människor och de samhällen vi är en del av.

Dyson lightning-café

Innovativa utrymmen

Vi omger oss med geniala innovationer. Vissa är inspirerande och påminner oss om att sträva efter det omöjliga – som det engelska stridsflygplanet Electric Lightning i ett av våra personalcaféer. Andra är mer funktionella, till exempel solpaneler och jordvärmepumpar, som bidrar till 100 % förnybar elförsörjning på vårt Malmesbury-campus.

James Dyson

"Att få en idé för att göra något bättre och genomföra den – även om det verkar omöjligt. Det är fortfarande min dröm."

James Dyson

Ingenjör

Skiss av Dyson-campus

Att bygga framtiden

Ingenjörsikoner inspirerar oss. Vi öppnade nyligen ett nytt teknikcampus på Hullavington i Wiltshire.

Vi skulle kunna använda det här utrymmet för att bygga ännu ett vanligt kontor. Men istället återställer vi det före detta flygfältets flygplanshangarer, uppgraderar och tänker om deras ursprungliga struktur, så att de ska fungera bättre för människorna som vistas i dem. Precis som våra maskiner.

Dyson lightning-café med silhuetter

Att skära ner på energiförbrukningen

Vårt campus i Malmesbury har också moderniserats. Och vi utnyttjar möjligheten att dra ner på vår miljöpåverkan medan vi kan. Först ut var våra restauranger, där vi har bytt ut gasspisar med induktionsenheter – vilket minskar behovet av luftkonditionering, och de drivs med 100 % förnybar el. Detta är en metod vi kommer tillämpa på alla Dysons anläggningar.

Unga ingenjörsstudenter som löser problem

Att minska kunskapsgapet

Ingenjörer är världens problemlösare. För att hantera 2000-talets utmaningar, såsom luftföroreningar, behöver vi fler av dem.

James Dyson Foundation är Dysons välgörenhetsorganisation. Dess uppgift är att inspirera en ny generation med ingenjörer. Den tillhandahåller finansiella medel och mentorskap, så att ungdomar ska kunna få praktisk erfarenhet med problem – och lära sig lösa dem.

Skiss av en buss

Att minska skadliga utsläpp

Vi har börjat installera laddningsplatser för elbilar på våra personalparkeringsplatser, för att uppmuntra till ägande av fordon med nollutsläpp.

Vi tillhandahåller pendelbussar för de mest trafikerade pendelvägarna, och alla på Malmesbury, som ligger på den engelska landsbygden, kan vara med i ett program för samåkning. Färre bilar innebär färre föroreningar i luften som vi andas in – och färre trafikstockningar.

Anställda som utbildas

Ingenjören som finns i alla

Inte alla på Dyson är ingenjörer – men vi uppmuntrar alla att tänka som en. Att plocka isär saker och sätta ihop dem igen, på ett bättre sätt.

Oavsett ditt expertområde – vare sig det är marknadsföring, kundservice eller ekonomi – vill vi att du utmanar antaganden och hanterar den ineffektivitet som andra ignorerar.

Dyson-dammsugare som sätts samman för att bilda en häst

Den som spar, han har

För att säkerställa att våra maskiner fortsätter fungera, år efter år, utsätter vi dem för rigorösa tester. Och när testerna är klara, får vi massvis med helt felfria komponenter, som vi helst inte vill skicka till avfallsstationen.

Så vissa används igen i ytterligare tester. Vissa återvinns runt om på campus – såsom höljen till dammsugarcykloner som återanvänds som brevpapper. Och vissa doneras till en lokal välgörenhetsorganisation så att den kan använda dem i sina projekt, vilket främjar kreativitet och en passion för teknik i vårt lokala samhälle.

Ingenjörens skisser

Beslutsam. Envis.

Vi tror att det alltid finns ett bättre sätt. Så våra ingenjörer slutar aldrig arbeta med nya idéer, långt in i våra forskningsanläggningar i Wiltshire, Malaysia och Singapore.

Syftet? Att lösa de problem som andra väljer att ignorera. Och när de är redo att dela med sig av det de har skapat, kommer du att få reda på allt.