Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Solarcycle Morph bordslampa

Helhetsbetyg

72% skulle rekommendera till en vän

Helt enastående skrivbordslampa

Sinbad

Jag älskar Dyson Solarcycle Morph! En fantastisk design, perfekt gjord och ett enastående ljus: flimmerfritt dimbart ljus med steglöst justerbar ljustemperatur. Från levande ljus till dagsljus. Även rörlig och vridbar. Såvitt jag vet, den bästa skrivbordslampan som finns idag.

 • 1 Baserat på ett område på 3,2 m x 1,6 m, när Cu-Beam Down-lampan är upphängd 1,3 m över arbetsområdet.
 • Vanliga frågor

  Vilken lampa passar bäst för sovrummet?

  Med Dyson Solarcycle-lampan kan du styra och anpassa ljuset i ditt sovrum.

  Använd lampans Wake-up mode för att skapa ett naturligare uppvaknande genom att ställa in lampan så att den tänds stegvis vid den tid du vill vakna.

  Eller använd lampans Relax mode för en varm, avslappnande färgtemperatur med låg intensitet som fortfarande är tillräckligt stark för läsning.

  Du kan anpassa lampan efter dina önskemål via Dyson Link-appen.

   

  Vilken lampa passar bäst för hemmakontoret?

  Både Dyson Solarcycle-lampan och Dyson Solarcycle Morph-arbetslampan är konstruerade för att erbjuda en långvarig ljuskvalitet som håller i årtionden. Och för precisionsbelysning som kan hjälpa till att minska ansträngning i ögonen och skydda dem från att bländas. Dyson Solarcycle-arbetslampan kan ställas in för anpassa sig automatiskt efter din miljö och kan styras via Dyson Link-appen.

   

  Hur fungerar LED-lampan på Dyson Solarcycle?

  Utan ordentlig avsvalning kan LED-lampor snabbt överhettas vilket leder till blekning och missfärgning. Dysons lampor är utrustade med värmeavledningsteknik, samma som används i satelliter. Ett vakuumförslutet kopparrör leder bort värme från LED-lamporna och skyddar ljuskvaliteten i 60 år.¹

  Tack vare värmeavledningstekniken kan Dysons arbetslampor använda en kraftfull ljuskälla med Chip on Board-LED och linsen möjliggör utmärkt enhetlighet och skuggkvalitet.

   

  ¹Beräkningen av livslängden på LED-lamporna baseras på L70-mätning enligt IEC 62717, med en uppskattning av 8 timmars användning per dag. Det verkliga resultatet kan variera.