Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
 Genomskärning av tekniken inuti det optiska huvudet

Utforska Dysons belysning

Förvandla utrymmen med hjälp av kraftfulla, kontrollerade och hållbara LED-lampor. Välj mellan Cu-Beam™ pendelbelysning och Dyson Solarcycle lampa och Dyson Solarcycle arbetsbelysning.

Belysning från Dyson är konstruerad för att främja välmående och arbetseffektivitet, med särskilt framtagen optik och värmeavledningsteknik som skyddar ljuskvaliteten i upp till 60 år.¹

dyson lightcyle morph
Dyson Solarcycle Morph lampa

Dyson Solarcycle Morph erbjuder multifunktionell belysning med spårning av dagsljus och en ljuskvalitet som varar i 60 år.¹

Dyson Solarcycle
Dyson Lightcycle belysning

Dyson Solarcycle har intelligent avläsning av omgivande dagsljus. Med en ljuskvalitet som varar i upp till 60 år.¹

 • 1 Baserat på ett område på 3,2 m x 1,6 m, när Cu-Beam Down-lampan är upphängd 1,3 m över arbetsområdet.
 • Vanliga frågor

  Vilken lampa passar bäst för sovrummet?

  Med Dyson Solarcycle-lampan kan du styra och anpassa ljuset i ditt sovrum.

  Använd lampans Wake-up mode för att skapa ett naturligare uppvaknande genom att ställa in lampan så att den tänds stegvis vid den tid du vill vakna.

  Eller använd lampans Relax mode för en varm, avslappnande färgtemperatur med låg intensitet som fortfarande är tillräckligt stark för läsning.

  Du kan anpassa lampan efter dina önskemål via Dyson Link-appen.

   

  Vilken lampa passar bäst för hemmakontoret?

  Både Dyson Solarcycle-lampan och Dyson Solarcycle Morph-arbetslampan är konstruerade för att erbjuda en långvarig ljuskvalitet som håller i årtionden. Och för precisionsbelysning som kan hjälpa till att minska ansträngning i ögonen och skydda dem från att bländas. Dyson Solarcycle-arbetslampan kan ställas in för anpassa sig automatiskt efter din miljö och kan styras via Dyson Link-appen.

   

  Hur fungerar LED-lampan på Dyson Solarcycle?

  Utan ordentlig avsvalning kan LED-lampor snabbt överhettas vilket leder till blekning och missfärgning. Dysons lampor är utrustade med värmeavledningsteknik, samma som används i satelliter. Ett vakuumförslutet kopparrör leder bort värme från LED-lamporna och skyddar ljuskvaliteten i 60 år.¹

  Tack vare värmeavledningstekniken kan Dysons arbetslampor använda en kraftfull ljuskälla med Chip on Board-LED och linsen möjliggör utmärkt enhetlighet och skuggkvalitet.

   

  ¹Beräkningen av livslängden på LED-lamporna baseras på L70-mätning enligt IEC 62717, med en uppskattning av 8 timmars användning per dag. Det verkliga resultatet kan variera.

   

LED-belysning som varar i 60 år.¹

Ljuskvaliteten i Dysons belysning är utvecklad för att hålla i årtionden. Så att du aldrig behöver byta lampa. LED-lampor kan bli överhettade vilket leder till missfärgning eller blekning. För att skydda lamporna används en unik värmeavledningsteknik i all Dyson belysning. Tekniken för nedkylning innefattar några vattendroppar i ett vakuumförseglat kopparrör. Kopparröret med vatten leder bort värmen från LED-lamporna vilket bibehåller ljusstyrka och ljuskvalitet i 60 år¹. I och med den här processen kan färg och ljusstyrka ändras och justeras på ett tillförlitligt sätt. Dessutom får du belysning där inget ljus eller kraft går till spillo.

Läser intelligent av dagsljuset

Vi tillbringar nästan 90 % av vår tid inomhus och det är därför ytterst viktigt att omge sig med rätt ljus, oavsett tid på dygnet. Dysons LED-belysning Solarcycle och Solarcycle Morph är utrustade med teknologi som läser av dagsljuset i omgivningen. Automatiskt ändrar och justerar lamporna ljuset efter tiden på dygnet och ljuset där du befinner dig. Vilket ger perfekt anpassning för dina ögon och välmående.

Tekniken bakom detta är Dysons dagsljusalgoritm. Vi tog fram en algoritm som är tids-, datum- och GPS-driven eftersom dagsljuset förändras och skiljer sig åt på olika platser i världen. Dagsljusalgoritmen beräknar färgtemperatur och ljusstyrka och en sensor läser av ljuset i omgivningen för att hela tiden upprätthålla korrekt ljusstyrka.

Belysning för hemmakontor

Bra belysning vid skrivbord eller arbetsplats är A och O för att du ska kunna vara effektiv i ditt arbete. Dålig arbetsbelysning kan påverka ögon och välbefinnande negativt. Ta hand om dig och välj rätt belysning till ditt hemmakontor. Dysons LED-belysning är specifikt designad för att främja arbete och studier. Lamporna Solarcycle och Solarcycle Morph anpassar färgtemperaturen efter dagsljus och skapar på det sättet en bättre arbetsmiljö. Koppla belysningen till Dyson Link-appen för att skapa personligt ljus efter din arbetsuppgift. Välj också bland flera förinställda ljuslägen:

 • Precisionsläge
 • Boost-läge
 • Läsläge
 • Avslappningsläge

Multifunktionell belysning

Skapa den stämning eller typ av belysning du önskar. Dysons lampor ger dig friheten och möjligheten att styra vilken typ av belysning som passar stämning och omgivningen i rummet. Vår LED-lampa Solarcycle är utrustad med 3 Axis Glide™-rörelseteknik vilket gör att du kan styra belysningen som du vill - vertikalt, horisontellt och i 360°.

Med Solarcycle Morph kan du vinkla lampans arm så som du vill ha den. LED-lampan kommer även med magnetisk förseglingsteknik som skapar ett lugnande sken och stämning. Även med Cu-Beam™ pendelbelysning kan du kontrollera spridning, dimning och riktning på ljuset.

Köp direkt från oss som har skapat den