Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Dysons teknologicampus i Storbritannien ur ett fågelperspektiv.

Hållbarhet hos Dyson

Ingenjörer söker alltid efter förbättrad effektivitet och efter att få saker att fungera bättre. Vi försöker göra mer med mindre, på rätt sätt – oavsett om det gäller ingenjörskonst, utbildning, jordbruk eller något annat.

Göra mer med mindre

Ju mindre råvara vi använder, desto mindre energi går det åt. I takt med att vi utvecklar vår teknologi och människor i allt högre grad använder förnybar energi kommer påverkan att minska ytterligare.

Dyson graduates throwing their mortar boards in the air.

The Dyson Institute of Engineering and Technology

Dyson Institute of Engineering and Technology utbildar studenter som arbetar med allt från ryggsäckar som mäter luftkvaliteten till att utveckla ny teknologi.

Energy-promoting solar panels.

Förnybar energi på campus

Vår senaste forsknings-, design- och utvecklingsanläggning i Storbritannien är utrustad med solpaneler som producerar tillräckligt med energi för att driva hela byggnaden. En bergvärmepump under parkeringen sparar energi genom att reglera temperaturen inne i byggnaden och hålla våra IT-servrar svala.

Vi installerar ny energiövervakning på alla våra anläggningar för ytterligare besparingar, inklusive termiska drönarbilder som hjälper oss att identifiera energiläckor och säkerställa att våra byggnader är så effektiva som möjligt.