Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Supersonic Nural™ hårfön (vinca blue/topaz)

Helhetsbetyg

86% skulle rekommendera till en vän

Vanliga frågor

Hur ofta ska jag rengöra filtret?

För att upprätthålla optimal prestanda behöver din Dyson Supersonicᵀᴹ-hårfön regelbunden rengöring och underhåll. Vi rekommenderar att du rengör filtret en gång i månaden. Torka bort smuts från det yttre filterhöljet och från det inre filternätet med hjälp av en mjuk, torr rengöringsduk.

Hur rengör jag mitt filter?

Ta bort och tvätta den magnetiska filterburen i varmt, såpigt vatten och låt den ligga i blöt i minst 30 minuter innan du sköljer och torkar den. Torka av själva filtret från skräp med en ren, torr trasa.

Du hittar fullständiga rengöringsinstruktioner på Dysons YouTube-kanal.

Kan jag använda tillbehör från andra Dyson Supersonic™ hårtorkar?

Tidigare Dyson Supersonic™ stylingtillbehör passar Dyson Supersonic Nural™ hårtork* men kommer inte att vara kompatibla med den nyare maskinens funktion för tillbehörsigenkänning.

*Med undantag av bredtandad kam.

Hur aktiverar jag Pause detect?

Pausdetektering är alltid på, om inte en diffuser är ansluten. Den använder en rörelsesensande accelerometer för att veta när hårtorken slutar röra sig – automatiskt minskar värmen och luftflödet.

För att Pausdetektering endast ska aktiveras när maskinen sätts ner – och inte för varje ögonblicks paus under styling – har vi medvetet programmerat in en fördröjning på 240 ms. För att vara säker på att Pausdetektering har aktiverats, vänta tills motorsoundet minskar innan du tar handen från hårtorken.

Finns det rekommenderade inställningar för intelligenta tillbehör?

Ja. Intelligenta stylingtillbehör kommer förinställda med rekommenderade luftflödes- och värmeinställningar – anpassningsbara av dig. Justera helt enkelt dessa inställningar för att passa din rutin.

Om du vill återgå till de rekommenderade förinställningarna när som helst, här är standardinställningarna.

Mild lufttillbehör* – Hög värme / Högt flöde

Stylingkoncentrator* – Hög värme / Medelhögt flöde

Bredtandad kam – Hög värme / Högt flöde

Wave+Curl diffuser – Medium värme / Medium flöde

Flyaway-tillbehör – Låg värme / Högt flöde

*Inaktivera Scalp protect-läget för att använda funktionen för tillbehörsigenkänning

Hur vet jag vilken Supersonic™ hårtork som är rätt för mig?

Alla Dyson Supersonic™ hårtorkar erbjuder snabb torkning och styling, men varje modell är konstruerad för att möta specifika behov. Om du fortfarande är osäker så testa gärna att göra vårt test för att se vilken maskin som passar dig bäst, här

Hur stylar jag baksidan av mitt huvud?

För att nå bakhuvudet hjälper det att rotera ditt stylingtillbehör 45° och långsamt torka eller styla från roten och nedåt. För mer detaljerade stylinginstruktioner, se våra instruktionsvideoguider.

Kan tillbehör bli för varma att röra vid?

Vi konstruerar alla våra tillbehör för att förbli bekvämt svala runt deras yttre kanter. Vi rekommenderar att du håller i dessa kallare kanter när du roterar eller tar bort ett tillbehör.

Hur stänger jag av Scalp protect mode?

Knappen för hårbottenskydd är placerad på toppen av det genomskinliga och runda ändlocket på hårtorken. Tryck på denna för att växla till och från läget för hårbottenskydd.