Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf1

Vanliga frågor

Jag har husdjur. Hur ofta bör jag dammsuga?

Hem med husdjur behöver dammsugas oftare. Husdjuret kan bära med sig smuts utifrån på tassarna. Och släpper ifrån sig päls och pälskvalster överallt de rör sig i hemmet. Dyson rekommenderar att du dammsuger golv, djurbäddar och stoppade möbler en till fyra gånger i veckan. Eller oftare om du har många husdjur. 

Vilken Dyson-dammsugare är bäst för hundpäls?

Dyson dammsugare är konstruerade för att fånga upp och stänga in smuts och päls – även de mikroskopiska pälskvalster du inte kan se. 

Våra senaste trasselfria Motorbar™-munstycke finns tillgängligt i Dysons sortiment av sladdlösa dammsugare och är konstruerat för att fånga upp päls. Och skenor avlägsnar automatiskt hårstrån som snurrat in sig i borstvalsarna medan du rengör. 

Hair screw-munstycket som är kompatibelt med Dysons dammsugare V15™, V12 Detect Slim™, Cyclone V10™ och V8 Slim™ har även det en trasselfri borstvals som snabbt avlägsnar hår från djurbäddar, bilsäten, soffor och trappor.

Vilken av Dysons dammsugare är bäst för allergier och husdjur?

Dysons forskare studerar hur dammpartiklar överförs mellan ytorna. För att kunna ta fram innovativ teknik som djuprengör hemmet från fint damm och allergener som pälskvalster.

Dyson Outsize™-dammsugaren är testad och konstruerad för hem med husdjur och skapar ett kraftfullt sug som når ännu djupare för att avlägsna smuts och päls från mattor. 

Dyson V15 Detect™-dammsugaren är utformad med Dysons mest avancerade filtrering för sladdlösa dammsugare och har ett HEPA-eftermotorfilter som fångar upp partiklar så små som 0,1 mikrometer – mindre än pälskvalster. Detta hjälper till att upprätthålla ett mer hygieniskt hem.