Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Pet sleeping on sofa covered with pet hair

Vetenskapliga studier gällande husdjur

Dysons mikrobiologer studerar hur smuts, kvalster och andra partiklar sprids via päls för att hitta bättre sätt att fånga upp och stänga in dem.

En kvinna använder Dyson för att rengöra runt om i hemmet

Konstruerad för hem med husdjur och tacklar problemet med hår

Upplyst munstycke rengör ett hårt golv

Avslöjar

Dyson avslöjar osynligt damm och päls som annars är svår att upptäcka. Upplyst munstycke gör osynligt damm synligt på hårda golv – så att du inte missar något.

Video om Dysons forskare och päls

Vetenskapen om päls

Dyson Motorbar™ cleaner head cleaning across a hard floor and a carpet

Fångar upp på ett kraftfullt sätt

Frigör hår automatiskt. Dysons kraftfulla sugeffekt avlägsnar damm, smuts och päls.

Dysons mikrobiologer studerar mikroskopiska partiklar

Husdjur släpper ifrån sig mer än päls

Närbild av filterenheten i en sladdlös dammsugare från Dyson

Stänger in

Dysons avancerade filtrering stänger in 99,99 % av alla partiklar så små som 0,3 mikrometer. Våra senaste HEPA-dammsugare har en filtreringseffektivitet på 99,97 % ner till 0,1 mikrometer².

Stell av kjæledyr med Pet Groom-munnstykket

Munstycke för hundar

Passar för husdjur med medellång till lång päls. Munstycket för hundar suger upp lös päls direkt i behållaren – så att den inte släpps runt om i ditt hem.

  • Hair screw tool sucking up hair from pet bed

    Hair screw-munstycke

    Konstruerat för Dysons sladdlösa dammsugare Den trasselfria konformade borstvalsen avlägsnar långa hårstrån och päls från djurbäddar, bilsäten och trappor. Snabbt.

  • Tangle-free turbine tool cleaning pet hair on sofa next to pet

    Hundgrooming-tillbehör

    Fångar upp lös päls och pälskvalster samtidigt som du borstar ditt husdjur.

Vanliga frågor

Jag har husdjur. Hur ofta bör jag dammsuga?

Hem med husdjur behöver dammsugas oftare. Husdjuret kan bära med sig smuts utifrån på tassarna. Och släpper ifrån sig päls och pälskvalster överallt de rör sig i hemmet. Dyson rekommenderar att du dammsuger golv, djurbäddar och stoppade möbler en till fyra gånger i veckan. Eller oftare om du har många husdjur. 

Vilken Dyson-dammsugare är bäst för hundpäls?

Dyson dammsugare är konstruerade för att fånga upp och stänga in smuts och päls – även de mikroskopiska pälskvalster du inte kan se. 

Våra senaste trasselfria Motorbar™-munstycke finns tillgängligt i Dysons sortiment av sladdlösa dammsugare och är konstruerat för att fånga upp päls. Och skenor avlägsnar automatiskt hårstrån som snurrat in sig i borstvalsarna medan du rengör. 

Hair screw-munstycket som är kompatibelt med Dysons dammsugare V15™, V12 Detect Slim™, Cyclone V10™ och V8 Slim™ har även det en trasselfri borstvals som snabbt avlägsnar hår från djurbäddar, bilsäten, soffor och trappor.

Vilken av Dysons dammsugare är bäst för allergier och husdjur?

Dysons forskare studerar hur dammpartiklar överförs mellan ytorna. För att kunna ta fram innovativ teknik som djuprengör hemmet från fint damm och allergener som pälskvalster.

Dyson Outsize™-dammsugaren är testad och konstruerad för hem med husdjur och skapar ett kraftfullt sug som når ännu djupare för att avlägsna smuts och päls från mattor. 

Dyson V15 Detect™-dammsugaren är utformad med Dysons mest avancerade filtrering för sladdlösa dammsugare och har ett HEPA-eftermotorfilter som fångar upp partiklar så små som 0,1 mikrometer – mindre än pälskvalster. Detta hjälper till att upprätthålla ett mer hygieniskt hem. 

Köp direkt från oss som har skapat den