Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Välj rätt dammsugare för dig

Alla Dyson-dammsugare är konstruerade för att rengöra ditt hem på djupet

Dammsugarteknologi designad och testad för kraftfull dammsugning på alla golvtyper.

Välj din dammsugare från Dyson

  • Sladdlösa dammsugare från Dyson

    Kraftfull, mångsidig djuprengöring av hela ditt hem. Tålig, men samtidigt lättviktig design.

  • Påslösa dammsugare från Dyson

    Våra påslösa dammsugare kommer utrustade med kraftfulla cykloner för riktigt effektiv städning.  

Dyson's versatile cleaning for homes with pets

Vetenskapliga studier gällande husdjur

Dysons mikrobiologer studerar hur smuts, kvalster och andra partiklar sprids via päls för att hitta bättre sätt att fånga upp och stänga in dem.

MyDyson logo
Phone with MyDyson app showing what's inside a Dyson cordless vacuum.

Få ut mer av din Dyson med MyDyson™-app

Guider och innehåll från experter. Maskinförbättringar och uppgraderingar. Skräddarsydd support 24/7.

Dyson tools cleaning cars, pet beds and tight spaces

Dyson-konstruerade tillbehör för alla typer av rengöring

Tysta dammsugare med kraftfull sugkraft

Med avancerad Dyson-teknologi har vi utvecklat och skapat tysta dammsugare utan att det ska påverka den kraftfulla sugkraften. Vår sladdlösa dammsugare Dyson V15 kommer med ett aerodynamiskt motorhölje som minskar bullret från motorn genom att reglera luftflödet. För att sänka ljudnivån ytterligare är dammsugaren även utrustad med akustiskt material som absorberar vibrationer och ett filter som dämpar ljud.

En annan tyst dammsugare i vårt sortiment är Dyson V8 som är utrustad med ett efterfiltermaterial som dämpar ljudet och en akustisk filt som reducerar buller. Köp en tyst dammsugare från Dyson och upplev den extraordinära sugeffekten, utan störande buller och hög ljudnivå.

Dyson dammsugare för hundhår

Är du husdjursägare? Då passar Dysons dammsugare dig och ditt hushåll extra bra! Våra dammsugare är bland annat utrustade med en kraftfull motor i borsthuvudet som hjälper de styva nylonborsten att effektivt få bort päls från golv och mattor. Med djupare rengöring blir det möjligt för dammsugaren att få bort ingrodd smuts och päls.

Våra sladdlösa dammsugare utrustade med ett HEPA-filter fångar effektivt upp allergener från dina husdjur. Tack vare det förseglade systemet så släpper dammsugaren endast ut ren luft i ditt hem. Vilket gör att Dysons dammsugare för hundhår även är bra för dem som lider av allergier. Oavsett om du väljer en dammsugare med sladd eller sladdlös dammsugare från Dyson kan du och dina fyrbenta familjemedlemmar få ett pälsfritt hem.

Vanliga frågor

Vilken är den bästa Dyson-dammsugaren?

Alla Dyson-dammsugare är konstruerade för specifika uppgifter i och utanför ditt hem. Gå till Dysons sladdlösa dammsugare och påslösa dammsugare för att jämföra olika modeller och bestämma vilken dammsugare som är rätt för dig.

Varför välja en Dyson-dammsugare?

Alla Dyson-dammsugare är konstruerade för att rengöra ditt hem på djupet. Vår dammsugarteknik är designad och rigoröst testad för kraftfull sugförmåga på alla golvtyper.

Alla våra sladdlösa dammsugare använder sig av avancerad cyklon-teknologi för att erbjuda kraftfull sugkraft som inte avtar. Vår mest avancerade modell Dyson V15 ger mest sugkraft av alla sladdlösa dammsugare på marknaden, som med hjälp av 14 cykloner genererar krafter på över 100 000 g.

Vilken Dyson-dammsugare passar mig?

Alla Dyson-dammsugare är konstruerade för specifika uppgifter i och utanför ditt hem. Gå till Dysons sladdlösa dammsugare och påslösa dammsugare för att jämföra olika modeller och bestämma vilken dammsugare som är rätt för dig.

Köp direkt från oss som har skapat den