Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Välj rätt dammsugare för dig

Alla Dyson-dammsugare är konstruerade för att rengöra ditt hem på djupet

Dammsugarteknologi designad och testad för kraftfull dammsugning på alla golvtyper.

Dyson's versatile cleaning for homes with pets

Vetenskapliga studier gällande husdjur

Dysons mikrobiologer studerar hur smuts, kvalster och andra partiklar sprids via päls för att hitta bättre sätt att fånga upp och stänga in dem.

MyDyson logo
Phone with MyDyson app showing what's inside a Dyson cordless vacuum.

Få ut mer av din Dyson med MyDyson™-app

Guider och innehåll från experter. Maskinförbättringar och uppgraderingar. Skräddarsydd support 24/7.

Dyson tools cleaning cars, pet beds and tight spaces

Dyson-konstruerade tillbehör för alla typer av rengöring

Vanliga frågor

Vilken är den bästa Dyson-dammsugaren?

Alla Dyson-dammsugare är konstruerade för specifika uppgifter i och utanför ditt hem. Gå till Dysons sladdlösa dammsugare och påslösa dammsugare för att jämföra olika modeller och bestämma vilken dammsugare som är rätt för dig.

Varför välja en Dyson-dammsugare?

Alla Dyson-dammsugare är konstruerade för att rengöra ditt hem på djupet. Vår dammsugarteknik är designad och rigoröst testad för kraftfull sugförmåga på alla golvtyper.

Alla våra sladdlösa dammsugare använder sig av avancerad cyklon-teknologi för att erbjuda kraftfull sugkraft som inte avtar. Vår mest avancerade modell Dyson V15 ger mest sugkraft av alla sladdlösa dammsugare på marknaden, som med hjälp av 14 cykloner genererar krafter på över 100 000 g.

Vilken Dyson-dammsugare passar mig?

Alla Dyson-dammsugare är konstruerade för specifika uppgifter i och utanför ditt hem. Gå till Dysons sladdlösa dammsugare och påslösa dammsugare för att jämföra olika modeller och bestämma vilken dammsugare som är rätt för dig.

Köp direkt från oss som har skapat den