Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf1

Vanliga frågor

Vilken är den bästa sladdlösa dammsugaren från Dyson?

Alla Dysons sladdlösa dammsugare är konstruerade för en rad olika rengöringsuppgifter. Dyson V15™-dammsugaren är vår mest kraftfulla och intelligenta dammsugare. Hitta rätt dammsugare för dig här.

Var kan jag köpa ett reservbatteri till min sladdlösa dammsugare från Dyson?

Du kan köpa ett extra batteri direkt från Dyson. Du kan endast använda äkta Dyson-batterier för att säkerställa att din maskin fortsätter att fungera som den ska och för att din garanti ska fortsätta att gälla.

Vilken är den mest kraftfulla sladdlösa dammsugaren?

Alla våra sladdlösa dammsugare använder sig av avancerad cyklon-teknologi för att erbjuda kraftfull sugkraft som inte avtar. Vår mest avancerade modell Dyson V15 ger mest sugkraft av alla sladdlösa dammsugare på marknaden, som med hjälp av 14 cykloner genererar krafter på över 100 000 g.

Fungerar en sladdlös dammsugare lika bra som en påslös dammsugare?

Dysons sladdlösa dammsugare är konstruerade för att kunna rengöra ditt hem på djupet. En Dyson Hyperdymium™-motor snurrar upp till 125 000 varv per minut, vilket skapar mer sugeffekt än de flesta dammsugare med sladd.¹

Vad är skillnaden mellan Dyson V8™ och V10™?

 

Dyson Cyclone V10™-dammsugaren är utvecklad med sina komponenter placerade i en rak linje för att generera en större sugkraft. Den är också utrustad med det hygieniska tömningssystemet "point and shoot", vilket gör att du aldrig behöver röra smutsen.