Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Dyson-fläktar och värmefläktar

Fläktar och värmefläktar från Dyson

Dysons fläktar och värmefläktar erbjuder snabb uppvärmning såväl som svalkande luftflöde. Genom avancerad Air Multiplier™- teknik som kraftigt minskar turbulensen är Dysons fläktar nu upp till 75 % mer tystgående¹ än föregående generation. Upptäck vårt breda utbud av fläktar och värmefläktar för golv och skrivbord.

Dyson Cool™ Tower fläkt

Svalkande fläkt.

Bladlös pelarfläkt för ett kraftfullt svalkande luftflöde.

1 verktyg och tillbehör inkluderade

Visa alla Dölj Klicka här om du vill veta mer

Fjärrkontroll

Välvd och magnetiserad för att förvaras snyggt på maskinen.

  3 590 kr
  Läs mer

  Dyson Pure Cool™ Link Tower luftrenare/fläkt

  2 i 1: Luftrenare och fläkt.

  Känner automatiskt av och fångar upp allergener, föroreningar och gaser. Visar luftkvalitet i realtid i Dyson Link-appen.

  Renar luften samtidigt som den svalkar dig.

  1 verktyg och tillbehör inkluderade

  Visa alla Dölj Klicka här om du vill veta mer

  Fjärrkontroll

  Välvd och magnetiserad för att förvaras snyggt på maskinen.

   Tidigare 4 590 kr
   4 490 kr
   Spara 100 kr
   Läs mer

   Svalkande fläktar för ditt hem

   Vi erbjuder ett brett sortiment av fläktar som ser till att sprida svalkande luft i rummet. Tack vare den unika Dyson-teknologin sprids luften snabbt och du kan njuta av behaglig inomhusmiljö under varma sommardagar i såväl sovrum som arbetsrum.

   Värmefläktar för effektiv rumsuppvärmning

   Vår värmefläkt med termostat mäter temperaturen i rummet och ser till att luften når din önskade måltemperatur samt bibehåller den. Detta är både energieffektivt och smart. Dysons värmefläkt stängs av automatiskt om den skulle välta och har inga synliga värmeelement som du eller någon i din närhet kan bränna sig på. Dessutom håller den temperaturen under brännpunkten för damm vilket gör att du slipper oroande lukt.

   Tystgående fläktar som inte stör nattsömnen

   En del fläktar är tysta, men svaga. Andra är kraftfulla, men högljudda. Dysons fläktar är både tysta och kraftfulla. Våra ingenjörer har lyckats minska turbulensen i hela maskinen genom att leda luftflödet på ett mer effektivt sätt. Fläktarna har inga blad, vilket minimerar ljudnivån och gör de även säkra för barn. Vidare har motorljudet och vibrationerna isolerats och minskats väsentligt.

   Tack vare Air Multiplier™ -tekniken är våra fläktar upp till 75 % tystare och förbrukar upp till 40 % mindre ström - ändå ger de ett kraftfullt luftflöde. Låt fläkten flytta in i sovrummet under varma sommarnätter och du kan fortsätta sova gott.

   3-i-1 – Fläkt, värmefläkt och luftrenare i en produkt

   Söker du en fläkt som kan rena luften, svalka och värma upp rummet? Dyson Pure Hot + Cool™ är vår luftrenande värmefläkt som även kan svalka dig under varma sommardagar. Helt enkelt 3 produkter i 1! Njut av värmande, svalkande och luftrenande egenskaper och styr värmefläkten via Dyson Link-appen eller med fjärrkontrollen. Utforska hela vårt utbud av luftrenande fläktar här.

   Köp direkt från oss som har skapat den

   • 1 Jämfört med föregående generation.