Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Dyson Airwrap™-stylern, Dyson Supersonic™-hårfönen och Dyson Corrale™-plattången

Hårvård från Dyson

Upptäck Dysons hårvårdsprodukter. Locka, våga, platta och torka håret utan extrem värme för att skydda håret mot skador. Med Dysons skonsamma och effektiva hårvårdsteknologi och tillbehör kan du styla håret precis som du vill ha det.

Upptäck Dysons hårvårdsteknologi

 • Dyson Airwrap™ multi-styler

  Locka, forma, släta ut och dölj frissigt hår och flygiga hårstrån. Utan extrem värme. Nu med nykonstruerade munstycken för ökad kontroll.

 • Dyson Supersonic™-hårfön

  Snabbtorkande. Ingen extrem värme. Utvecklad för olika hårtyper.
   

 • Dyson Corrale™-plattång

  Förbättrad styling. 50 % minskat slitage.¹ Använd med eller utan sladd.
   

 • 1 Värmeskador mätt i hårstyrka när man skapar en motsvarande frisyr. Testad på flexande plattor vs fasta plattor.

Dyson Supersonic logo
En modell använder en Dyson Supersonic med det nya Flyaway-tillbehöret.

Senaste teknologin

Snabbtorkande.
Ingen extrem värme.
Nu med nytt Flyaway-tillbehör.

Fem tillbehör så att du kan styla ditt hår precis som du önskar.

Exclusive badge
Exclusive Dyson Corrale™ straightener in Black/Purple

Direkt från Dyson

Exklusiva maskiner och erbjudanden

Dyson Corraleᵀᴹ plattång i Svart/Lila

Så här skapar du den perfekta frisyren

Se hur du får ut så mycket som möjligt från din Dyson-teknologi. Lär dig hur du använder alla munstycken, antingen var för sig eller tillsammans, för att skapa frisyrerna du vill ha.

 • Dyson Airwrap™ multi-styler

  Släta c-lockar
  En slät look med c-lockar, med inspiration från Korea. Med hjälp av Round volumising-borsten och Coanda smoothing-hårfönen.

 • Dyson Supersonic™-hårfön

  Slät frisyr med volym
  Skapa en slät frisyr med volym med Smoothing-munstycket – med volym i rötterna och böjda toppar.

 • Dyson Corrale™-plattång

  Slät och elegant frisyr
  Tips och tricks för att skapa en slät, elegant frisyr oavsett hårtyp.

Upptäck Dysons hårvårdstillbehör

 • Tillbehör till Dyson Airwrap™-stylern

  Skapa din perfekta frisyr, oavsett hårtyp, med Dyson-tillbehör som lockar, skapar vågor och slätar ut.

 • Tillbehör till Dyson Supersonic™-hårfönen

  Torka och styla olika hårtyper – utan extrem värme.
   

 • Urvalet av Dyson professionella hårvårdsmaskiner

  Upptäck Dysons hårvård för salonger och stylister

  Hårvetenskap

  Upptäck vetenskapen bakom vår hårvårdsteknologi

Dyson tar hårvård till en ny nivå

Vi strävar alltid efter att genom ingenjörskonst och en vetenskaplig approach ta fram nyskapande produkter som är bättre än de som redan finns på marknaden. Hårvård är inget undantag. Vår revolutionerande hårfön, Dyson Supersonic™, tog fyra år att utveckla med hjälp av 103 ingenjörer, vetenskapsmän och stylister och har tagit hårvård till en ny nivå.

Dysons hårfön - för mer balans och komfort

Hårfönen som sett ut på samma sätt sedan 60-talet har för första gången med lanseringen av Dyson Supersonic™ tillverkats med motorn i handtaget istället för huvudet, för mer balans och komfort. Dessutom kommer den med ett avancerat heat-control system som säkerställer att värmen aldrig överstiger 150°C för att förhindra att hårets struktur ändras.

Dysons stylingverktyg med höghastighetsluft

I vårt sortiment för hårvård finns också vår Dyson Airwrap™-styler, som lockar och vågar håret utan extrem värme. Med hjälp av högt tryck och höghastighetsluft samt en kurvig yta, kan coandaeffekten skapas för att dra till sig håret, vira in och locka det utan hög värme. Stylingverktyget kan användas på många olika sätt, däribland som locktång, rundborste och varmluftsborste.

Banbrytande hårvård med vår plattång

Corrale™ är Dysons plattång inom kategorin hårvård och likt våra andra stylingverktyg är den utvecklad för att styla håret utan extrem värme. Tack vare unika flexibla plattor som formar sig runt håret kan du skapa den frisyr du önskar utan onödigt slitage. En nyskapande produkt inom hårvårdskategorin med banbrytande Dyson-teknologi som med mindre värme minskar friss och statiskt hår utan att kompromissa med resultatet.

Vilken hårvårdsteknik från Dyson passar bäst för mig?

Oavsett om du vill kunna torka håret snabbt, platta håret utan sladd eller få en professionellt fönad frisyr hemma är all hårvårdsteknik från Dyson konstruerad för att vara skonsam mot håret.

Dyson Airwrap™-stylern använder unikt utformade tillbehör för att styla håret med luft och utan extrem värme, för att hjälpa dig att skapa lockar, vågor eller släta ut håret i ditt eget hem.

Dyson Supersonic™-hårfönen är en hårfön som är framtagen för att torka håret snabbt. Dess tillbehör är speciellt konstruerade för att framhäva din naturliga hårtyp, underlätta precisionstyling eller förbereda håret för vidare styling.

Dyson Corrale™-plattången är en plattång som är konstruerad med möjligheten att styla och platta håret utan sladd, vilket är perfekt för styling on-the-go. Flexibla plattor hjälper till att förbättra kontrollen så att du kan skapa samma look med mindre värme.

Är Dysons hårvårdsteknik säker för håret?

År av forskning inom hårvetenskap har gjort det möjligt för oss att konstruera all vår hårvårdsteknik för att vara skonsam mot håret, utan att offra deras prestanda.

Är Dyson Airwrap™-stylern eller Dyson Supersonic™-hårfönen bäst för mig?

Dyson Airwrap™-stylern har specialdesignade tillbehör för att skapa lockar, vågor och volym eller släta ut håret med hjälp av luft. Hjälper dig att forma din önskade frisyr i ditt eget hem.

Dyson Supersonic™-hårfönen är utformad för snabb torkning, med tillbehör som hjälper till att framhäva din naturliga hårstruktur, underlätta precisionsstyling eller förbereda håret för vidare styling, vilket ger dig kontroll över den frisyr du vill uppnå.

Både Dyson Airwrap™-stylern och Dyson Supersonic™-hårfönen är konstruerade för att skydda ditt hår från skador orsakade av extrem värme.

Dyson Airwrap™ multistyler

Få ledande tips från Dysons stylister, läs om helt ny teknologi, särskilda presentutgåvor och tillbehör. Och få inbjudningar till speciella events.

Köp direkt från oss som har skapat den