Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Dyson hair care machines in special edition Blue Blush

Hårvård

Skapa en rad olika frisyrer med hjälp av teknologi som hjälper till att skydda ditt hår från extrema värmeskador. Våra stylingverktyg och tillbehör passar alla hårtyper och går att välja i flera olika färger.

En ung kvinna duplicerad tre gånger som stylar håret med Dyson Airwrap multi-styler

Gjord för att skapa. Konstruerad för att skydda.

Skapa looks som ditt hår kommer att älska med Dyson stylingteknologi. Upptäck Dyson Airwrap™ multi-styler, Dyson Supersonic™ hårfön och Dyson Corrale™ plattång i en mängd olika färger.

  • 1 Värmeskador mätt i hårstyrka när man skapar en motsvarande frisyr. Testad på flexande plattor vs fasta plattor.
Dyson Airwrap multi-styler and dryer is available in a range of colours.

Hitta rätt Dyson hårvårdsprodukt för dig

Svara på några snabba frågor för att hitta rätt Dyson produkt för din hårtyp och stylingbehov.

Dyson Supersonic logo
En modell använder en Dyson Supersonic med det nya Flyaway-tillbehöret.

Senaste teknologin

Snabbtorkande.
Ingen extrem värme.
Nu med nytt Flyaway-tillbehör.

Fem tillbehör så att du kan styla ditt hår precis som du önskar.

  •  Urvalet av Dyson professionella hårvårdsmaskiner

    Upptäck Dysons hårvård för salonger och stylister

    Hårvetenskap

    Upptäck vetenskapen bakom vår hårvårdsteknologi

Vilken hårvårdsteknik från Dyson passar bäst för mig?

Oavsett om du vill kunna torka håret snabbt, platta håret utan sladd eller få en professionellt fönad frisyr hemma är all hårvårdsteknik från Dyson konstruerad för att vara skonsam mot håret.

Dyson Airwrap™-stylern använder unikt utformade tillbehör för att styla håret med luft och utan extrem värme, för att hjälpa dig att skapa lockar, vågor eller släta ut håret i ditt eget hem.

Dyson Supersonic™-hårfönen är en hårfön som är framtagen för att torka håret snabbt. Dess tillbehör är speciellt konstruerade för att framhäva din naturliga hårtyp, underlätta precisionstyling eller förbereda håret för vidare styling.

Dyson Corrale™-plattången är en plattång som är konstruerad med möjligheten att styla och platta håret utan sladd, vilket är perfekt för styling on-the-go. Flexibla plattor hjälper till att förbättra kontrollen så att du kan skapa samma look med mindre värme.

Är Dysons hårvårdsteknik säker för håret?

År av forskning inom hårvetenskap har gjort det möjligt för oss att konstruera all vår hårvårdsteknik för att vara skonsam mot håret, utan att offra deras prestanda.

Är Dyson Airwrap™-stylern eller Dyson Supersonic™-hårfönen bäst för mig?

Dyson Airwrap™-stylern har specialdesignade tillbehör för att skapa lockar, vågor och volym eller släta ut håret med hjälp av luft. Hjälper dig att forma din önskade frisyr i ditt eget hem.

Dyson Supersonic™-hårfönen är utformad för snabb torkning, med tillbehör som hjälper till att framhäva din naturliga hårstruktur, underlätta precisionsstyling eller förbereda håret för vidare styling, vilket ger dig kontroll över den frisyr du vill uppnå.

Både Dyson Airwrap™-stylern och Dyson Supersonic™-hårfönen är konstruerade för att skydda ditt hår från skador orsakade av extrem värme.

Dyson Airwrap™ multi-styler is available in a range of colours.

Den senaste teknologin

Luftflödets nya riktning

Vår senaste innovation inom hårvård.

Kommer snart.

Köp direkt från oss som har skapat den