Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Airwrap är tillbaka. Begränsat antal i lager. Beställ nu.

Vilken hårvårdsteknik från Dyson passar bäst för mig?

Oavsett om du vill kunna torka håret snabbt, platta håret utan sladd eller få en professionellt fönad frisyr hemma är all hårvårdsteknik från Dyson konstruerad för att vara skonsam mot håret.

Dyson Airwrap™-stylern använder unikt utformade tillbehör för att styla håret med luft och utan extrem värme, för att hjälpa dig att skapa lockar, vågor eller släta ut håret i ditt eget hem.

Dyson Supersonic™-hårfönen är en hårfön som är framtagen för att torka håret snabbt. Dess tillbehör är speciellt konstruerade för att framhäva din naturliga hårtyp, underlätta precisionstyling eller förbereda håret för vidare styling.

Dyson Corrale™-plattången är en plattång som är konstruerad med möjligheten att styla och platta håret utan sladd, vilket är perfekt för styling on-the-go. Flexibla plattor hjälper till att förbättra kontrollen så att du kan skapa samma look med mindre värme.

Är Dysons hårvårdsteknik säker för håret?

År av forskning inom hårvetenskap har gjort det möjligt för oss att konstruera all vår hårvårdsteknik för att vara skonsam mot håret, utan att offra deras prestanda.

Är Dyson Airwrap™-stylern eller Dyson Supersonic™-hårfönen bäst för mig?

Dyson Airwrap™-stylern har specialdesignade tillbehör för att skapa lockar, vågor och volym eller släta ut håret med hjälp av luft. Hjälper dig att forma din önskade frisyr i ditt eget hem.

Dyson Supersonic™-hårfönen är utformad för snabb torkning, med tillbehör som hjälper till att framhäva din naturliga hårstruktur, underlätta precisionsstyling eller förbereda håret för vidare styling, vilket ger dig kontroll över den frisyr du vill uppnå.

Både Dyson Airwrap™-stylern och Dyson Supersonic™-hårfönen är konstruerade för att skydda ditt hår från skador orsakade av extrem värme.

  • 1 Vid användning i wet to dry mode.