Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson V15s Detect Submarine sladdlös dammsugare (Gul/Nickel)

Helhetsbetyg

57% skulle rekommendera till en vän

Fantastisk

Jannes Allfix

Köpte denna och använt den nu i någon månad- väldigt nöjd! Funderar man på om den är värd pengarna så är svaret för mig ett självklart JA! Städningen underlättar mycket genom dammsugning och tvättning.

Specifikationer

 • Vikt

  4,1 kg

 • Behållarens volym

  0,77 L

 • Drifttid

  Up to 60 min

 • 3,8 kg

 • 4,1 kg

 • Höjd

  1 246 mm

 • Längd

  268 mm

 • Bredd

  253 mm

Vanliga frågor

Klarar den av att fånga upp päls från husdjur?

Dyson V15s Detect Submarine™ wet and dry-dammsugaren levereras med Dysons Hair screw-munstycke, vilket är utformat för att enkelt fånga upp långa hårstrån och päls från husdjur. Håret bör dammsugas upp innan du använder SubmarineTM wet roller-munstycket för att uppnå bästa rengöringsresultat. 

Ska jag använda rengöringsmedel när jag våtrengör?

Även om det inte är nödvändigt för prestandan förstår vi att vissa användare kommer att vilja använda wet roller-munstycket tillsammans med rengöringsmedel. Om du väljer att göra det ska du alltid följa tillverkarens rekommendationer gällande dosering. Vi rekommenderar inte att du häller rengöringsmedlet i vattentanken.  

Hur ofta behöver jag byta ut roller-munstycket vid vanligt bruk?

Vi rekommenderar att du byter ut wet roller-munstycket var sjätte månad, beroende på hur ofta du använder din maskin, för att bibehålla optimal prestanda.

Hur ofta behöver rollern tvättas?

Vi rekommenderar att du tvättar Submarine wet roller och Submarine™ wet roller-munstycket efter varje rengöring. 

Hur rengör jag wet roller-munstycket?

Skjut ut kassetten för att tömma avfallsbrickan, vilken också kan tvättas och torkas av för att få bort mer envis smuts. Se till att du gör detta efter varje rengöring för att bibehålla optimal hygien. Rengör wet roller med vatten och ett vanligt antibakteriellt hushållsrengöringsmedel – dosera enligt tillverkarens rekommendationer. Skölj huvudrollern med rinnande vatten, men blötlägg det inte i vattnet för att skydda motorn. 

Kan jag köpa ett wet & dry roller-munstycke som tillbehör till min nuvarande Dyson-dammsugare?

Inte för tillfället. Det är endast Dyson V15s Detect Submarine™-dammsugaren som innehåller den programvara som behövs för att fungera med Dyson Submarines™ wet roller-munstycket. Vi säljer för närvarande inte wet roller-munstycken separat som tillbehör. 

Varför kan jag inte använda detta munstycke med min nuvarande Dyson-dammsugare? Min dammsugare ser identisk ut med den som det säljs med.

Dyson Submarine™ wet roller-munstycket är inte kompatibelt med någon av våra andra dammsugare, inklusive tidigare köpta V15-maskiner. Denna version av maskinen har omprogrammerats för att intelligent växla mellan våt och torr rengöring. Vår tidigare programvara är inte kompatibel med våt golvrengöring.

Planerar ni att göra detta munstycke kompatibelt med andra Dyson-dammsugare i framtiden?

Just nu kan vi inte bekräfta om vi kommer att kunna erbjuda Dyson Submarine™ wet roller-munstycket som tillbehör till andra Dyson-dammsugare i framtiden. 

Kan jag använda Dyson Submarine™ wet roller-munstycket med ett rengöringsmedel? / Vilka rengöringsmedel är säkra att använda med Dyson Submarine™ wet roller-munstycket?

Det kan du. Om du bestämmer dig för att använda rengöringsmedel ska du alltid följa tillverkarens rekommendationer gällande dosering. Vi rekommenderar att du tvättar wet rollern med ett vanligt antibakteriellt hushållsrengöringsmedel, utspätt enligt tillverkarens rekommendationer, efter varje rengöring för att upprätthålla en god hygien.

Tillhandahåller/säljer Dyson lämpliga rengöringsmedel?

Just nu erbjuder vi inget rengöringsmedel för användning med Dyson Submarine™ wet roller-munstycket. Om du bestämmer dig för att använda rengöringsmedel ska du alltid följa tillverkarens rekommendationer gällande dosering.

 • 1 Jämfört med originalversionen av Dyson Laser Slim Fluffy™-munstycket. Effektiviteten påverkas av omgivande ljusförhållanden, smutstyp och underlag.
 • 2 Sugkraften är testad enligt EN IEC62885-4 CL5.8 och CL5.9, med behållaren full i Boost mode.
 • 3 Gäller för Eco mode på hårda golv. Den faktiska driftstiden varierar beroende på power och cleaning mode, golvtyp och/eller de tillbehör som används.
 • 4 Mängden och storleken på det damm som visas på skärmen varierar beroende på användning.
 • 5 Det är endast i Auto mode som sugkraften ändras automatiskt.
 • 6 Filtrering testad mot ASTM F1977/F3150, testad i Boost mode internt hos Dyson och hos tredjepartslaboratorier (SGS-IBR USA).
 • 7 Extra batteri finns att köpa separat på Dysons hemsida.