Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Dyson v15 absolute logo
Dyson Submarine wet roller-munstycke närmar sig smuts och vätska på ett stengolv och lämnar efter sig en ren, skinande yta.

Dysons kraftfulla dammsugare tvättar nu även hårda golv

Tvättar med rent vatten från början till slut.

Genomskärningsbild av det motordrivna wet roller-munstycket på ett stengolv som har smuts framför sig och lämnar efter sig en ren, skinande yta.

Tvättar hårda golv med rent vatten från början till slut

Det motordrivna wet roller-munstycket avlägsnar vätskor, smuts och tuffa fläckar, som sedan kontinuerligt avlägsnas från roller-munstycket i varje varv. 

Dyson Submarine™ wet roller-munstycket är konstruerat för att rengöra golvet med rent vatten från början till slut och avlägsna smuts från hårda golv. Och efterlämnar sig en ren yta utan märken.

Avlägsnar smutsen som andra lämnar efter sig

Vissa typer av våtrengöring av golv kan lämna efter sig märken och streck. Dyson Submarine™ wet roller-munstycket är konstruerat för att absorbera och extrahera och lämna ditt golv med en ren finish utan spår.

Dyson V15s med Hair screw-munstycke i handhållet läge tar bort päls från en soffa med en katt sittandes i närheten.

Fångar upp hår, utan trassel

Hair screw-munstycket avlägsnar damm och hår från mattor, djurbäddar, stoppade möbler och trappor. Det konformade borsthuvudet leder håret ner i behållaren. Motordriven rengöring för små utrymmen.

MyDyson logo
Telefon med MyDyson-appen som visar vad som finns inuti en trådlös Dyson-dammsugare.

Få ut mer av din Dyson med MyDyson™-app

Guider och innehåll från experter. Maskinförbättringar och uppgraderingar. Skräddarsydd support 24/7.

Vanliga frågor

Ska jag använda rengöringsmedel när jag våtrengör?

Även om det inte är nödvändigt för prestandan förstår vi att vissa användare kommer att vilja använda wet roller-munstycket tillsammans med rengöringsmedel. Om du väljer att göra det ska du alltid följa tillverkarens rekommendationer gällande dosering. Vi rekommenderar inte att du häller rengöringsmedlet i vattentanken.  

Bör jag dammsuga golvet innan jag våtrengör det?

För att uppnå en så bra djuprengöring som möjligt bör du alltid börja med att dammsuga golvet innan du våtrengör det. 

 

Om golvet är mycket smutsigt, men utan spill eller våt smuts, rekommenderar vi att du dammsuger det innan du våtrengör det för att uppnå bästa möjliga resultat. Du bör inte dammsuga upp spill eller våt smuts i torrt rengöringsläge då detta kan skada dammsugaren. 

Kan jag använda min nuvarande Dyson V15 Detect™-dammsugare?

Dyson Submarine wet roller-munstycket är inte kompatibelt med någon av våra andra dammsugare, inklusive tidigare Dyson V15 Detect™-modeller. Denna version av maskinen har omprogrammerats för att intelligent växla mellan våt och torr rengöring. Vår tidigare programvara är inte kompatibel med våt golvrengöring. 

Hur ofta behöver jag byta vatten i vattentanken?

Fyll på vattnet till maxmarkeringen när vattnet börjar ta slut i vattentanken. När vattentanken är full erbjuder Dyson Submarine™ wet roller-munstycket 16 minuters driftstid innan det rena vattnet tar slut. För att skydda motorn i wet roller-munstycket rekommenderar vi att du inte använder produkten när vattentanken är tom. 

Behöver jag ställa in rengöringsläget?

Nej, vår Dyson V15s Detect Submarine™ wet and dry-dammsugare bestämmer läge på ett intelligent sätt. Så fort wet roller-munstycket sätts på kommer Dyson V15s Detect Submarine™ wet and dry-dammsugaren automatiskt att aktivera det våta rengöringsläget.

Hur vet jag när vattentanken är tom/behöver fyllas på?

Vattentanken är genomskinlig, vilket gör att användaren kommer att kunna se hur mycket vatten som finns kvar under rengöringen. Fyll på vattentanken när vattennivån är låg. När vattentanken är full erbjuder Dyson Submarine™ wet roller-munstycket 16 minuters driftstid innan det rena vattnet tar slut.

Dyson V15s Detect Submarine sladdlös dammsugare (Gul/Nickel)

Helhetsbetyg

91% skulle rekommendera till en vän

  • 1 Ljusstråle konstruerad för hårda golv. Ljusstrålens effektivitet påverkas av omgivande ljusförhållanden, smutstyp och underlag.
  • 2 Jämfört med originalversionen av Dyson Laser Slim Fluffy™-munstycket. Effektiviteten påverkas av omgivande ljusförhållanden, smutstyp och underlag.
  • 3 Dynamic Load Sensor-teknologin fungerar endast i Auto mode med High Torque-munstycket.
  • 4 Bäst precision uppnås i Auto mode. Automatisk rampfunktion endast i Auto mode. Testning baserad på genomsnittlig hemmaanvändning enligt Dysons egen testdata. Mikrodamm definieras som partiklar mindre än 100 mikrometer.
  • 5 Sugkraften testad enligt EN IEC62885-4 CL5.8 och CL5.9, testad vid den flexibla öppningen med behållaren full i Boost mode jämfört med andra sladdlösa dammsugare på marknaden. (Försäljningsdata från apr 2020 till mar 2021).
  • 6 Sugkraften är testad enligt EN IEC62885-4 CL5.8 och CL5.9, med behållaren full i Boost mode.
  • 7 Gäller för Eco mode på hårda golv. Den faktiska driftstiden varierar beroende på power mode, golvtyp och/eller de tillbehör som används.
  • 8 Filtrering testad enligt EN IEC62885-4 CL5.11 i Boost mode.
Köp direkt från oss som har skapat den