Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson V15s Detect Submarine sladdlös dammsugare (Gul/Nickel)

Helhetsbetyg

57% skulle rekommendera till en vän

Fantastisk

Jannes Allfix

Köpte denna och använt den nu i någon månad- väldigt nöjd! Funderar man på om den är värd pengarna så är svaret för mig ett självklart JA! Städningen underlättar mycket genom dammsugning och tvättning.

Vanliga frågor

Ska jag använda rengöringsmedel när jag våtrengör?

Även om det inte är nödvändigt för prestandan förstår vi att vissa användare kommer att vilja använda wet roller-munstycket tillsammans med rengöringsmedel. Om du väljer att göra det ska du alltid följa tillverkarens rekommendationer gällande dosering. Vi rekommenderar inte att du häller rengöringsmedlet i vattentanken.  

Bör jag dammsuga golvet innan jag våtrengör det?

För att uppnå en så bra djuprengöring som möjligt bör du alltid börja med att dammsuga golvet innan du våtrengör det. 

 

Om golvet är mycket smutsigt, men utan spill eller våt smuts, rekommenderar vi att du dammsuger det innan du våtrengör det för att uppnå bästa möjliga resultat. Du bör inte dammsuga upp spill eller våt smuts i torrt rengöringsläge då detta kan skada dammsugaren. 

Kan jag använda min nuvarande Dyson V15 Detect™-dammsugare?

Dyson Submarine wet roller-munstycket är inte kompatibelt med någon av våra andra dammsugare, inklusive tidigare Dyson V15 Detect™-modeller. Denna version av maskinen har omprogrammerats för att intelligent växla mellan våt och torr rengöring. Vår tidigare programvara är inte kompatibel med våt golvrengöring. 

Hur ofta behöver jag byta vatten i vattentanken?

Fyll på vattnet till maxmarkeringen när vattnet börjar ta slut i vattentanken. När vattentanken är full erbjuder Dyson Submarine™ wet roller-munstycket 16 minuters driftstid innan det rena vattnet tar slut. För att skydda motorn i wet roller-munstycket rekommenderar vi att du inte använder produkten när vattentanken är tom. 

Behöver jag ställa in rengöringsläget?

Nej, vår Dyson V15s Detect Submarine™ wet and dry-dammsugare bestämmer läge på ett intelligent sätt. Så fort wet roller-munstycket sätts på kommer Dyson V15s Detect Submarine™ wet and dry-dammsugaren automatiskt att aktivera det våta rengöringsläget.

Hur vet jag när vattentanken är tom/behöver fyllas på?

Vattentanken är genomskinlig, vilket gör att användaren kommer att kunna se hur mycket vatten som finns kvar under rengöringen. Fyll på vattentanken när vattennivån är låg. När vattentanken är full erbjuder Dyson Submarine™ wet roller-munstycket 16 minuters driftstid innan det rena vattnet tar slut.

Kan jag köpa ett wet & dry roller-munstycke som tillbehör till min nuvarande Dyson-dammsugare?

Inte för tillfället. Det är endast Dyson V15s Detect Submarine™-dammsugaren som innehåller den programvara som behövs för att fungera med Dyson Submarines™ wet roller-munstycket. Vi säljer för närvarande inte wet roller-munstycken separat som tillbehör. 

Varför kan jag inte använda detta munstycke med min nuvarande Dyson-dammsugare? Min dammsugare ser identisk ut med den som det säljs med.

Dyson Submarine™ wet roller-munstycket är inte kompatibelt med någon av våra andra dammsugare, inklusive tidigare köpta V15-maskiner. Denna version av maskinen har omprogrammerats för att intelligent växla mellan våt och torr rengöring. Vår tidigare programvara är inte kompatibel med våt golvrengöring.

Planerar ni att göra detta munstycke kompatibelt med andra Dyson-dammsugare i framtiden?

Just nu kan vi inte bekräfta om vi kommer att kunna erbjuda Dyson Submarine™ wet roller-munstycket som tillbehör till andra Dyson-dammsugare i framtiden. 

Kan jag använda Dyson Submarine™ wet roller-munstycket med ett rengöringsmedel? / Vilka rengöringsmedel är säkra att använda med Dyson Submarine™ wet roller-munstycket?

Det kan du. Om du bestämmer dig för att använda rengöringsmedel ska du alltid följa tillverkarens rekommendationer gällande dosering. Vi rekommenderar att du tvättar wet rollern med ett vanligt antibakteriellt hushållsrengöringsmedel, utspätt enligt tillverkarens rekommendationer, efter varje rengöring för att upprätthålla en god hygien.

Tillhandahåller/säljer Dyson lämpliga rengöringsmedel?

Just nu erbjuder vi inget rengöringsmedel för användning med Dyson Submarine™ wet roller-munstycket. Om du bestämmer dig för att använda rengöringsmedel ska du alltid följa tillverkarens rekommendationer gällande dosering.

Dyson V15s Detect Submarine sladdlös dammsugare (Gul/Nickel)

Helhetsbetyg

57% skulle rekommendera till en vän

  • 1 Ljusstråle konstruerad för hårda golv. Ljusstrålens effektivitet påverkas av omgivande ljusförhållanden, smutstyp och underlag.
  • 2 Jämfört med originalversionen av Dyson Laser Slim Fluffy™-munstycket. Effektiviteten påverkas av omgivande ljusförhållanden, smutstyp och underlag.
  • 3 Dynamic Load Sensor-teknologin fungerar endast i Auto mode med High Torque-munstycket.
  • 4 Bäst precision uppnås i Auto mode. Automatisk rampfunktion endast i Auto mode. Testning baserad på genomsnittlig hemmaanvändning enligt Dysons egen testdata. Mikrodamm definieras som partiklar mindre än 100 mikrometer.
  • 5 Sugkraften testad enligt EN IEC62885-4 CL5.8 och CL5.9, testad vid den flexibla öppningen med behållaren full i Boost mode jämfört med andra sladdlösa dammsugare på marknaden. (Försäljningsdata från apr 2020 till mar 2021).
  • 6 Sugkraften är testad enligt EN IEC62885-4 CL5.8 och CL5.9, med behållaren full i Boost mode.
  • 7 Gäller för Eco mode på hårda golv. Den faktiska driftstiden varierar beroende på power mode, golvtyp och/eller de tillbehör som används.
  • 8 Filtrering testad enligt EN IEC62885-4 CL5.11 i Boost mode.