Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

Returnera en produkt

Om du har ändrat dig gällande din beställning kan du returnera den inom 30 dagar efter att du har mottagit maskinen/maskinerna och få full återbetalning.

Om du vill returnera en oönskad maskin klickar du på länken nedan och fyller i dina uppgifter.

Dysons maskiner är byggda för att hålla länge. Men om din maskin skulle gå sönder under garantiperioden, se våra villkor för Dyson-garantier.

  • För företag

    Om du har en felaktig Dyson-affärsmaskin, t.ex. en Dyson Airblade™ handtork eller en Dyson Supersonic™ Professional-hårtork, kan du ringa vårt dedikerade team på 0200125871.

  • Återvinning

    Om vi ​​redan har samlat in en gammal maskin som du har bett oss att återvinna, observera att vi inte kan behandla en återbetalning för den.

  • Paket

    Maskiner som köpts som en del av ett paket kan returneras individuellt. Återbetalningen omfattar inte värdet av de artiklar som du behåller. Detta värde baseras på varje artikels individuella pris vid den tidpunkt då du gjorde beställningen.