Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

Rätt att avbryta

Denna klausul gäller endast om du är konsument.

Om du är konsument har du rätt att häva ett kontrakt under den period som anges i villkorens punkt 8.2. Detta innebär att om du ändrar dig, eller av någon annan anledning beslutar att du inte vill behålla en produkt, under denna period, kan du meddela oss om ditt beslut att häva avtalet och få en återbetalning. Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter att häva avtalet, vilka du kan få råd om från konsumentverket eller din lokala tillsynsmyndighet.

Din rätt att häva ett avtal börjar från dagen då leveransen påbörjas, vilket är när avtalet mellan oss upprättas. Om produkterna redan har levererats till dig, har du en period på 35 dagar under vilken du kan häva avtalet, från och med den dag du mottar produkterna.

För att häva köpet, vänligen kontakta oss skriftligen genom att skicka ett meddelande på WhatsApp +46 707800574 eller genom att skicka ett brev till oss på adress: Dyson Limited, Tetbury Hill, Malmesbury, Wiltshire SN16 0RP. Du kan använda formuläret för upphävning av köp som finns tillgängligt för nedladdning här, men det är inte obligatoriskt. Du kanske vill behålla en kopia av din upphävning av köpet, för din egen skull. Din upphävning av köpet gäller från och med det datum du skickade e-postmeddelandet eller brevet till oss.

Om du utövar din rätt att häva, kommer du att få full återbetalning av det pris du betalade för produkterna, och eventuella leveransavgifter du betalade. Vi kommer att behandla återbetalningen till dig så snart som möjligt och i alla fall:

a) 14 dagar från den dag då du returnerar varor som levererats, eller tillhandahåller bevis på att du har returnerat dem, eller

b) om det inte fanns några levererade varor, 14 dagar från den dag då vi informeras om ditt beslut att häva detta avtal.

För maskinreturer
Vårt kundserviceteam kommer att ordna med upphämtning av din maskin – gratis.

För verktygs- och tillbehörsreturer
Du måste returnera produkterna, tillsammans med originalförpackningen och returordersedeln, till oss på din egen bekostnad, inom 14 kalenderdagar efter ditt meddelande om upphävning av köp, och se till att du får en bekräftelse på att det har skickats, för din egen skull. Observera att om du inte paketerar varorna tillräckligt bra för att undvika skador under transporten, eller inte tar hand om varorna på ett skäligt sätt, kanske vi inte kan acceptera returen. Annars, vid mottagande av varorna i oskadat skick, återbetalar vi hela köpesumman till det kort eller via den metod du ursprungligen använde för köpet. Adressen för retur av varorna är: Dyson Ltd, Tetbury Hill, Malmesbury, SN16 0RP.

Detaljer om din rätt till upphävning av köp och en förklaring av hur du utövar den tillhandahålls med bekräftelsen på att leveransen är skickad.

Som konsument har du alltid lagliga rättigheter angående upphävning av köp i förhållande till produkter som är felaktiga eller felbeskrivna. Dessa lagliga rättigheter påverkas inte av något som anges i dessa villkor. Råd om dina lagstadgade rättigheter kan du få från konsumentverket eller din lokala tillsynsmyndighet.

För att läsa vår kompletta villkorslista, klicka här.