Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Zone™Absolute+ brusreducerande hörlurar (Berlinerblå/koppar)

Helhetsbetyg

62% skulle rekommendera till en vän

Jag älskar dem!

Brusreduceringen är otrolig, när du sätter på dem känns det som att du går in i en annan värld. Jag är ett stort fan av musik och jag älskar att jag kan utjämna ljudet hur jag vill i Dyson-appen, den är superfunktionell. Jag har flera Dyson-produkter och dessa är definitivt några av mina favoriter.

Vanliga frågor

Hur fungerar brusreduceringen i Dysons hörlurar?

Dyson Zone™ brusreducerande hörlurar har totalt 10 brusreducerande mikrofoner som övervakar omgivande buller 384 000 gånger per sekund och dämpar bakgrundsljudet. Den passiva dämpningen samverkar med den aktiva brusreduceringen och reducerar oönskade ljud med upp till 40 dB. Du kan hålla koll på din exponering för ljud genom att ansluta till MyDyson™-appen.

Vilka är de tre lägena för aktiv brusreducering (ANC)?

De tre ANC-lägena är isoleringsläge, transparensläge och samtalsläge.

Isoleringsläget ger den högsta nivån av aktiv brusreducering som resulterar i en intensiv ljudupplevelse - till exempel när du måste koncentrera dig på en uppgift. Transparensläget gör dig mer medveten om din omgivning genom att förstärka ljudfrekvensen så att du hör mer när du har produkten på dig.  När det löstagbara visiret används kan samtalsläget aktiveras genom att visiret sänks ned - reningen stängs av för att spara batteri och göra samtalet tydligare.

Hur lång är batteritiden?

Eftersom Dyson Zone™ brusreducerande hörlurar kombinerar luftrening och ljud måste batterikapaciteten vara betydligt högre än för konventionella hörlurar med enbart ljud. Batteritiden beror på vilket läge du använder dem i - den lägsta batteritiden får du när luftreningshastigheten är inställd på hög, med ANC på. För enbart ljud har produkten en driftstid på upp till 50 timmar. För ljud och luftrening är driftstiden upp till 4 timmar. Automatisk avstängning sparar energi när produkten inte är i bruk.

Hur har ni utformat produkten för maximal komfort?

Detaljerade tester på olika människor hjälpte oss att förstå hur Dyson Zone™-hörlurarna skulle sitta bekvämt på alla huvudformer. Komfortfunktioner för material, justerbarhet, bygelns grepp om hjässan med mera har tagits fram. Dysons ingenjörer har undersökt olika dämpande skum, former och utföranden för att utveckla en bygel som har precis rätt tjocklek och fjädring för att jämnt fördela vikten och avlasta trycket på huvudet.

Kan Dyson Zone anslutas till Bluetooth?

Ja. Du kan ansluta till enheter via Bluetooth™-aktiverade produkter och spela musik därifrån.⁵

Hur har det löstagbara visiret utformats för pendling?

De lätta materialen gör att visiret lätt kan böjas och gå tillbaka till sin ursprungliga form, vilket gör det enkelt att ta med sig när man pendlar. 

  • 1 Med Bluetooth på. Prestandan kan variera beroende på miljöförhållanden och användning.
  • 2 Filtren har testats mot influensa A (H1N1) och bakteriofag MS-2 av ett oberoende tredjepartslaboratorium. Filtren har inte testats mot coronavirus. Testerna visade eliminering av virus med >99,9 %. Verklig effektivitet kan variera beroende på användningsförhållanden.
  • 3 Filter testat i externt laboratorium (NO2, SO2, ozon) i en laboratoriemiljö (3 m³ kammare vid 23 °C och 50 % RH) vid maximalt luftflöde. Uppsamlingshastigheten kan variera beroende på verklig användning.
  • 4 Filtrets effektivitet testad enligt ISO 29463, inställt på maxflöde, av ett oberoende tredjepartslaboratorium. Upptagningshastigheterna kan variera beroende på verklig användning.
  • 5 För att appen ska fungera krävs en dataanslutning. Standardkostnader för data och meddelanden kan tillkomma. Din mobila enhet måste ha stöd för Bluetooth™ [4.0] för telefonianslutning. Du hittar mer information om vilka iOS- eller Android-versioner som är kompatibla på Dysons webbplats.