Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

Vanliga frågor

Vad är Dyson 360 Vis Nav robotdammsugare?

Dyson 360 Vis Nav™ är vår senaste och mest avancerade robotdammsugare hittills. Den mest kraftfulla robotdammsugaren¹ med vår nya Hyperdymium™-motor Med en panoramakamera på 360° kan roboten se var den behöver rengöra och systematiskt kartlägga sin väg. Med MyDyson™-appen kan du kontrollera städningar var du än befinner dig – anpassa, schemalägg och granska i realtid.

Vad skiljer Dyson 360 Vis Navᵀᴹ från andra robotdammsugare?

Vår robotdammsugare har en sex gånger starkare sugkraft än andra dammsugare² och suger upp mer än någon annan robot.³ Med vår patenterade cyklonteknologi blir det aldrig någon sugförlust.⁴ Den D-formade kroppen gör rengöring i hörn lättare och med vår nya utsugskanal kan du nå ända ut till kanterna, så att inga delar av ditt hem lämnas orörda. Vårt nya trippelverkande borsthuvud medför tre sätt att städa på alla golvtyper, så det rengör ditt hem som inget annat borsthuvud. Med dubbellänksupphängningen kan vår robot klättra upp till 21 mm En piezosensor inuti roboten övervakar dammnivåerna. Den ökar automatiskt sugkraften när den upptäcker mer damm, medan time of flight-sensorer upptäcker väggar och föremål upp till två meter bort. Slutligen – ett livstids HEPA-filter fångar damm och tätar 99,99 % av partiklarna, så mikroskopiskt små som 0,1 mikron.⁷

Dammsuger Dyson 360 Vis Navᵀᴹ på mattor och hårda golv?

Ja, vår robotdammsugare har ett nytt trippelverkande borsthuvud, som kombinerar tre sätt att djuprengöra och är konstruerat för alla golvtyper. Antistatiska svarta kolfiberfilament suger åt sig damm från hårda golv, styva nylonborst tar bort djurhår från mattor och vävda nylonfibrer fångar upp stora skräppartiklar. Dyson 360 Vis Nav™-robotdammsugaren kan dock inte användas på fuktiga eller våta golv.

Fungerar den i hem med husdjur?

Ja, vår robotdammsugare har sex gånger starkare sugkraft än andra dammsugare² och suger upp mer än någon annan robotdammsugare⁷, så den plockar effektivt upp djurhår i hela ditt hem. Den tredubbla funktionen är konstruerad med en bred diameter för att minska hårtrassel.

Hur lång är körtiden?

Ett 12-cells litiumjonbatteri levererar upp till 65 minuters kraftfullt sugande när vår robotdammsugare är i tyst läge. Den totala körtiden kommer dock att variera beroende på effektläge, golvtyp, möbellayout och dammnivåer. När robotdammsugaren behöver laddas kommer den automatiskt att återgå till dockan för att ladda. När den är fulladdad kommer den att återuppta rengöringen där den slutade. Totalt tar Dyson 360 Vis Nav™-robotdammsugaren 2 timmar och 45 minuter att ladda upp sig helt.

Vilken är skillnaden mellan Pascal och Air Watts?

Pascal (Pa) är en måttenhet som används för att beskriva tryck inuti och utanför objekt. Air Watts (AW) mäter sugeffekten och tar hänsyn till både tryck (Pa) och luftflödeshastighet. Eftersom det är en holistisk mätning är Air Watts det mest användbara sättet att bedöma dammsugarprestanda.

Hur många Air Watts skapar den perfekta sugkraften för dammsugare?

Air Watts (AW) skiljer sig mellan robot-, sladdlösa- och upprätta- eller cylinderdammsugare. Även om Air Watts kan hjälpa till att indikera sugkraften, är det inte den enda faktorn att ta hänsyn till. Dammsugarens tätning och designens intelligens spelar avgörande roller för kraft och effektivitet. Generellt när man tittar på prestanda, betyder högre Air Watt bättre sugkraft. Robotdammsugare kräver dock inte lika många Air Watts som sladdlösa, upprättstående eller cylinderdammsugare – vilket beror på en bättre tätning mot ytan.

Vad kännetecknar en kraftfull dammsugare?

Sugkraft, mätt i Air Watts (AW), är en bra utgångspunkt för att förstå kraften i en dammsugare, eftersom den indikerar både tryck och luftflödeshastighet. Dammsugarens tätning är också av stor vikt, eftersom Air Watts kan förloras via sprickor. Ett väldesignat luftflöde är viktigt för att dammsugaren ska kunna fånga upp skräp i svåråtkomliga områden.

Kan Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotdammsugare anslutas till smarta hem-funktioner ?

Ja, genom MyDyson™-appen kan du styra, anpassa och schemalägga din städning, oavsett om du är hemma eller inte. Vår robotdammsugare är kompatibel med Alexa och Google Assistant⁶ och kan styras genom röstkommandon. Du kan anpassa din städning genom att definiera zoner i ditt hem och välja hur och när din robot rengör dem genom att ställa in tider, dagar och effektläge. Du kan också ställa in regler och rutiner, som att stänga av borsthuvudsmotorn för tysta utrymmen, definiera zoner där den inte ska klättra och ställa in områden som du ska undvika helt. När städningen är klar kommer MyDyson™-appen att visa en rengöringsrapport – som visar var din robotdammsugare har städat och hur mycket damm den har plockat upp. Slutligen säkerställer MyDyson™-appen att din robotdammsugare alltid har de senaste funktionerna och funktionerna genom automatiska programuppdateringar via Wi-Fi.⁵

Behöver jag ansluta till appen?

Ja. Anslutning till MyDyson™-appen krävs för att ställa in robotdammsugaren. 

Detta aktiverar dess intelligenta funktioner.

Vad är 360° vision-systemet och hur kartlägger Dyson 360 Vis Navᵀᴹ-robotdammsugaren ditt hem?

Dyson 360 Vis Nav™-robotdammsugaren har ett intelligent 360° visionsystem, så att den kan analysera sin omgivning, se exakt var den behöver rengöra och komma ihåg var den redan har varit. Den här maskinen har 26 olika sensorer, analyserar upp till 10 000 datapunkter i sekunden och bygger en karta över varje rum och våning, så att den intelligent kan navigera sig igenom hela ditt hem. MyDyson™-appen kommer ihåg all denna information, så att du kan ställa in zoner och anpassa din robotdammsugares beteende.

Hur många olika rengöringslägen finns på Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotdammsugare?

Vår robotdammsugare har fyra olika rengöringslägen, så att du kan städa på ditt eget sätt. Autoläge rekommenderas och medför att dammnivåer analyseras, vilket automatiskt ökar sugeffekten när mer damm upptäcks. Quick mode: optimerar hastigheten för att erbjuda noggrann vardagsrengöring. Quiet mode: minskar ljudnivån för att bibehålla en behaglig miljö – och maximerar driftstiden.  Boost mode: ökar sugkraften för att få bort ingrodd smuts och päls. Du kan välja effektlägen med MyDyson™-appen eller på LCD-skärmen på Dyson 360 Vis Nav™-robotdammsugaren.

Hur ställer jag in och börjar använda min Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotdammsugare?

Följ den här länken för att lära dig hur du ställer in och börjar använda din nya Dyson 360 Vis Nav™ robotdammsugare, vilket säkerställer att du får ut så mycket som möjligt av den.  Innan den första städningen rekommenderas att du laddar ner MyDyson™-appen och använder kartfunktionen, så att roboten kan förstå hur ditt hem är uppbyggt.

Hur rengör och underhåller jag min Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotdammsugare?

Robotdammsugaren berättar när den behöver din uppmärksamhet och vägleder dig med enkla instruktioner på skärmen. Töm behållaren i en enda hygienisk rörelse. Borsthuvudet och filtret som håller hela maskinens livslängd kan tvättas, och är sedan redo att användas igen.

Kommer data som Dyson 360 Vis Navᵀᴹ-roboten samlar in att skyddas?

Vi är fast beslutna att se till att din personliga information skyddas och aldrig missbrukas. Även om robotdammsugarens kamera "ser" rummet registrerar den bara former och kontraster och kommer aldrig att spela in eller skicka några bilder. Läs vår integritetspolicy för att få veta mer.

Hur laddar jag min Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotdammsugare?

Dyson 360 Vis Nav™ laddas på en väggdocka, som du får när du köper din robotdammsugare. Din robot kommer alltid att vara ansluten till väggdockan när den inte används och återvänder automatiskt till dockan efter varje rengöring för att ladda om det behövs. Totalt tar det 2 timmar och 45 minuter för Dyson 360 Vis Nav™ att återgå till full laddning.

Hur tömmer jag sopbehållaren på min Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotdammsugare?

I likhet med våra sladdlösa maskiner använder Dyson 360 Vis Nav™-robotdammsugare en hygienisk utkastningsmekanism för att med en knapptryckning förflytta skräp djupt ner i sopbehållaren, så man inte ska behöva röra vid smutsen.

Var kan jag köpa reservdelar och tillbehör till min Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotdammsugare?

Hitta reservdelar och tillbehör till din Dyson 360 Vis Nav™ robotdammsugare på Dysons webbplats.

Hur laddar jag ner MyDyson™-appen?

MyDyson™-appen är viktig för att få ut så mycket som möjligt av din Dyson 360 Vis Nav™-robotdammsugare och använda alla dess funktioner. Du kan ladda ner appen genom att skanna QR-koden i rutan eller på App Store eller Google Play Store.

  • 1 Sugkraften är testad enligt IEC62885-4 CL5.8 och CL5.9, med full behållare i Boost mode jämfört med andra robotdammsugare på marknaden (säljdata från januari 2022 till december 2022 Testad hos SLG Germany 2021-2023.
  • 4 För att använda appen krävs en kompatibel enhet, 2.4GHz eller 5GHz wifi-anslutning eller mobildata samt stöd för Bluetooth® 4.0. Kontrollera om appen är kompatibel med din enhet genom att söka efter "Dyson Link" i iOS App Store eller Google Play Store. Standardkostnader för data och meddelanden kan tillkomma.
  • 5 Rak upptagningsprestanda baserat på marknadsgenomsnitt, över tre yttyper, baserat på IEC 62885-7 och 62885-4, i Boost mode mot andra robotdammsugare på marknaden (försäljningsdata från jan 2022 till dec 2022). Testad hos SLG Germany 2021.
  • 6 Filtrering testad mot ASTM F3150, testad i Boost mode av oberoende tredje part, SGS-IBR Laboratories US, år 2022.