Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
 • News
  Dyson Airstrait™ straightener

  Dyson introducerar Dyson Airstrait™ plattången

  Dyson Airstrait™ plattången – ett nytt sätt att platta håret från vått till torrt med hjälp av luft.  Utan varma plattor. Utan extrem värme.

  Läs mer

 • News
  -

  Röda mattan tillsammans med Dyson

  Årets upplaga av Ellegalan fick inbjudna modeprofiler chansen att uppleva Dysons banbrytande hårteknologi.

  Läs mer

 • News
  Så blir du av med damm i hemmet

  Så blir du av med damm i hemmet

  Vi tillbringar upp till 90 % av vår tid inomhus enligt uppskattningar från Världshälsoorganisationen (WHO). Att göra sig av med dammet i hemmet genom regelbunden rengöring, underhåll och olika förbättringar är alltså viktigt för vårt välbefinnande.

  Läs mer

 • News
  Så hanterar du pollenallergi

  Så hanterar du pollenallergi

  Pollennivåerna är som högst under vår- och sommarmånaderna. Ta reda på hur du kan lindra allergier och symtom – Dysons luftvårdsprodukter hjälper till att avlägsna allergener.

  Läs mer

 • News
  Hur påverkar luftkvaliteten inomhus din sömn?

  Hur påverkar luftkvaliteten inomhus din sömn?

  Vi tillbringar upp till 90 % av vår tid inomhus¹ och över 17 år i sovande tillstånd. Mikromiljön i sovrummet består ett spektrum av biologiska partiklar, och med i genomsnitt åtta timmars sömn varje natt utsätts vi kontinuerligt för luftföroreningar i sovrummet under långa perioder. 

  Läs mer

 • News
  James Dyson Award 2023

  James Dyson efterlyser ingenjörer som arbetar för att lösa de problem som vår planet står inför när han slår upp dörrarna till 2023 års James Dyson Award. 

  Läs mer

  News
  Forbes Magazine: Dyson är en av "världens bästa arbetsgivare"

  Forbes Magazine: Dyson är en av "världens bästa arbetsgivare" och på den globala listan över de 100 mest "kvinnovänliga företagen"

  Dyson är en av "världens bästa arbetsgivare" och ett av de 100 mest "kvinnovänliga företagen" att arbeta för, enligt två undersökningar publicerade av Forbes, en amerikansk affärstidning. 

  Läs mer