Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
En kvinna plattar sitt hår med Dyson Corrale-plattången

Dyson Corrale™-plattång

Förbättrad styling. 50 % minskat slitage.¹ Använd med eller utan sladd.

 • Elle International Beauty Award Logo
 • ELLE International Beauty Awards 2021

  Dyson Corrale™ plattång - vinnare av 'Årets hårstylingprodukt'

Dyson Corrale™ plattång

Helhetsbetyg

81% skulle rekommendera till en vän

Super nöjd!

PVR82

Den kommer upp till satt temperatur väldigt snabb, håret blir riktigt rakt, att den är trådlös underlättar mycket för att kunna använda den hemma eller i bilen om man har lite bråttom. Fin och praktisk väska för att kunna ta den med på resa, man kan också sätta den i flygläge för resor som kopplar ur batteriet. Det ända som jag har saknat är en extra väska för att ha laddaren och ställningen i.

Banbrytande Dyson-teknologi

All teknik i Dyson Corrale™-plattången finns där av en anledning – för att erbjuda högkvalitativ prestanda. Den är utrustad med ett energitätt batteri som möjliggör sladdlös plattning av håret och är konstruerad för att erbjuda en perfekt balans i handen.

Banbrytande Dyson-teknologi

All teknik i Dyson Corrale™-plattången finns där av en anledning – för att erbjuda högkvalitativ prestanda. Den är utrustad med ett energitätt batteri som möjliggör sladdlös plattning av håret och är konstruerad för att erbjuda en perfekt balans i handen.

Hållbar finish

Designad för att tåla stötar och fall.

Flexibla kopparplattor

Plattor med mangan-kopparlegering böjer sig för att samla och kontrollera ditt hår, vilket gör att du kan skapa samma frisyr med mindre värme.

Kanter av turmalin

Turmalin har joniserande egenskaper som hjälper till att minska statisk elektricitet.

Mångsidighet utan sladd, Samma prestanda som med sladd.

Njut av samma termiska prestanda som hos en plattång med sladd, men helt sladdlöst. Levereras med ett kraftfullt 4-celligt litiumjonbatteri.

Ett exakt värmesystem​

Konstruerad för att kunna erbjuda en exakt värmenivå.

Automatisk säkerhetsavstängning

Efter tio minuters inaktivitet.

Intelligent värmekontrol​l

Du överstiger aldrig din inställda temperatur eftersom plattornas temperatur regleras 100 gånger per sekund.

En jämförelse mellan Dyson Corrale-plattången och konventionell plattångsteknik

Dyson Corrale™ plattång med flexibla plattor som formar sig för att samla in håret

Våra plattor med mangan-kopparlegering formar sig runt ditt hår för att samla upp det. Den här extra kontrollen låter dig skapa samma frisyr med lägre värme - och med hälften så mycket slitage¹.

 En bild av en delad Dyson Corrale™-plattång där man kan se all dess invändiga teknik
En bild av en delad Dyson Corrale™-plattång för att visa all dess invändiga teknik

Plattång med banbrytande Dyson-teknik

Precisionsstyling med 50 % mindre slitage¹

Plattångens plattor med mangan-kopparlegering är anpassade efter bredden på ett människohår. Corrales plattor böjer sig för att samla ihop håret så att du kan styla med mindre värme.

Röntgennärbild av sensorsystemet

Värmesystem med intelligent kontroll

Flexibel placering av elektronik och värmeytor. Integrerat sensorsystem som reglerar temperaturen på plattorna 100 gånger i sekunden, så att du aldrig överskrider den inställda temperaturen.

Mångsidighet utan sladd, samma värmeprestanda som med sladd

Kraftfullt 4-celligt litiumjonbatteri ger samma värmeprestanda som en plattång med sladd, helt sladdlöst. Plattången Corrale™ övervakas och kontrolleras konstant av ett intelligent batteristyrningssystem för att optimera värmen. 

Två kvinnor med olika hårtyper, båda snyggt stylade

Lägre värme, 50 % mindre slitage.¹
Utan att kompromissa med din stil.

Att sänka värmen på konventionella plattänger kanske reducerar slitaget på håret, men det påverkar även stylingen. Genom att samla ihop håret kan de flexande plattorna på Corrale™ plattång uppnå samma slutresultat med mindre värme. För 50 % mindre slitage¹, mindre friss och statiskt hår.⁴

Exclusive badge
Exclusive Dyson Corrale™ straightener in Black/Purple

Direkt från Dyson

Exklusiva maskiner och erbjudanden

Dyson Corraleᵀᴹ plattång i Svart/Lila

Laddningsdocka och förvaringsväska tillsammans med Dyson Corrale-plattången

Förbättrad styling med mångsidighet utan sladd

Effektiv hårplattning kräver både värme och tid. Dyson Corrale™-plattången erbjuder upp till 30 minuter sladdlös styling³ med samma värmeprestanda som hos en plattång med sladd. Den är fulladdad på bara 70 minuter. Om du vill styla längre så ansluter du bara sladden för hybrid charge mode.

Stylingguider – Dyson Corrale™ plattång

 • Kvinna med spiralformade lockar

  Naturliga lockar med plattång

  Skapa naturliga lockar med volym och rörelse. Dela in håret i sektioner och placera Dyson Corrale™ plattång horisontellt med en hårslinga. Rotera plattången 360° mot ansiktet och låt stylingverktyget glida genom hårslingan. Locka igenom hela håret och glöm inte att alternera riktning på lockarna.

 • Avslappnade beach waves med plattång

  Skapa vågor med textur för en naturligt rufsig look. Håll Dyson Corrale™ plattång horisontellt mot en hårslinga och vrid 360° med riktning från ansiktet och dra genom håret. Platta därefter topparna för att skapa en äkta beach-look. Fortsätt genom hela håret och varva riktningen på lockarna.

 • Platta beach waves

  Skapa textur och naturliga vågor med en snygg sidolugg. Börja med en hårslinga och vrid plattången först inåt och dra nedåt ca 5 cm. Vrid därefter plattången utåt och dra nedåt 5 cm igen. Repetera proceduren ner genom hårslingan och fortsätt på samma sätt med resten av håret.

 • Styling för mjuka böjda toppar

  Skapa slätt och blankt hår med rörelse och mjukt böjda toppar. Starta med en bra fönad grund för att få volym från rötterna. Dela in håret i sektioner och utgå därefter från nacken och dra plattången Dyson Corrale™ genom håret. Rotera plattången 45° i topparna för att skapa en vacker böjning.

 • Elegant och slätt hår med Dyson Corrale™

  Tips på hur du kan förvandla alla hårtyper till elegant, slätt hår. Har du tjockt eller lockigt hår? Platta mindre sektioner av håret för bäst resultat. För dig med tunt och fint hår rekommenderar vi att platta större sektioner av håret. Rotera plattången något i topparna för att forma dem.

 • Böljande vågor med plattång

  Skapa jämna, böljande vågor för en glamourös look. Dela in håret i sektioner och börja dra plattången genom en hårslinga. När du är halvvägs roterar du Dyson Corrale™ plattång 360° för att locka. Styla sektionerna runt ansiktet framåt och rotera sakta plattången 180°. Till sist, borsta ut lockarna för en glamourös look.

Just excellent

Verifierad köpare

Don’t need to wait for temperature and no power cable just excellent

Vanliga frågor

Hur kan den göra hår rakt om plattorna är flexibla?

Plattorna med en mangan-koppar-legering ger precis rätt mängd flexibilitet för att samla in ditt hår, vilket ger extra kontroll och genererar den värme som behövs för att effektivt platta håret. Resultatet är förbättrad styling med mindre värme – och därför 50 % minskat slitage.¹ 

 

1. Värmeskador mätt i hårstyrka när man skapar en motsvarande frisyr. Testad på flexibla plattor vs fasta plattor. 

Kan jag lägga plattången i väskan direkt efter att jag har använt den?

Ja. Dyson Corrale™-plattången kommer med en värmetålig förvaringsväska som du kan förvara plattången i när du vill lägga den i din väska. Ett säkerhetslås låser fast plattorna så att du kan förvara plattången direkt efter användning.

Kan jag flyga med den här plattången, även om den är batteridriven?

Ja. Dyson Corrale™-plattången har en flygfunktion som stänger av batteriet och som utformad för att efterfölja reglerna som utfärdats av International Civil Aviation Organisation (ICAO).⁴ Kontrollera alltid med ditt flygbolag innan du flyger med din Dyson Corrale™-plattång i handbagaget. Den har även universalspänning, så att du kan ladda den när du är utomlands. 

⁴Strängare regler i Japan betyder att du inte kan resa in eller ut från en japansk flygplats med din plattång.

Hur mycket autonomi erbjuder batteriet?

Vid full laddning erbjuder Dyson Corrale™-plattången upp till 30 minuters sladdlös styling3. Den exakta autonomin beror på din hårtyp och dina stylingsvanor. Att ladda plattången helt tar endast 70 minuter. För att maximera din autonomi bör du placera produkten i laddningsstationen när den inte används. OLED-skärmen och ljudliga varningar meddelar dig om att maskinen laddas korrekt.

Du har också möjlighet att använda Dyson Corrale™-plattången med sladd.

Vi rekommenderar att du alltid börjar med en 100 % laddad produkt för att maximera driftstiden.

Vilka temperaturer kan plattorna uppnå? Vilken temperatur krävs för optimal prestanda? Har temperaturen en inverkan på skador på håret?

Dyson Corrale™-plattång har tre temperaturinställningar: 165 °C, 185 °C, 210 °C. Den optimala temperaturen för styling beror på din hårtyp och den frisyr du vill skapa. Extrema värmeskador ökar i takt med den temperatur som du utsätter håret för. Vi rekommenderar därför att du börjar på den lägsta temperaturen och höjer den vid behov.

De flexibla plattorna på Dyson Corrale™-plattången gör att du kan uppnå samma stil, men med mindre värme och därmed 50 % minskat slitage¹.

Varför är Dyson Corrale™-plattången tyngre än jag är van vid?

Detta beror på den avancerade batteritekniken. Din plattång drivs av ett 4-celligt litiumjonbatteri som ger samma värmeprestanda som en plattång med sladd, helt sladdlöst. Batteriet är placerat för att erbjuda en balanserad känsla i handen, så även om Dyson Corrale™-plattången är lite tyngre så har du maximal kontroll medan du stylar.

Finns det några tips för mig som ska styla med Dyson Corrale™-plattången för första gången?

Förbered håret: Håret ska vara torrt och utan trassel innan du påbörjar stylingen. Dela upp håret i sektioner för för bästa slutresultat.

Temperatur: Börja styla på medeltemperatur (185 °C) och höj eller sänk beroende på din hårtyp och struktur.

Släpp ditt grepp: Tack vare de mjuka plattorna som samlar ihop håret så kan du släppa på greppet medan du stylar och låta maskinen göra jobbet åt dig.

Stylinghastighet: De flexibla plattorna gör att du kan forma håret i ett långsamt drag, snarare än flera snabba drag. Sakta ner dina rörelser genom att försöka hålla kvar plattången i 1 sek för varje 3 cm. Hastigheten kan variera beroende på hårtyp.

Bredd på hårsektionerna: Den optimala hårsektionen beror på din hårtyp. Testa olika bredder och se vad som fungerar bäst för dig. Om du har lockigt hår kan du börja med smalare hårsektioner. Om du har tunt hår kan du istället prova lite bredare sektioner för att plattången ska glida mjukare.

Hårets position: Se till att hårsektionen är placerad mitt på plattorna under stylingen för att maximera fördelarna med flexibla plattor.

Forma dina toppar: Om du har tunt hår kan det vara svårt att forma dina toppar. För att plattången ska glida mjukare kan du börja med att styla uppe vid hårfästet ner till ungefär mitten av håret och sedan avsluta med att styla topparna för att kunna fånga upp de större hårslingorna. På så sätt kommer de flexibla plattorna att kunna sammanföra locken helt.

Stylingprodukter: Avsluta med dina favoritstylingprodukter.

Special gift edition

Specialutgåva Dyson Corrale™-plattång Vinca blue/Rosé

Inklusive Dyson-designat förvaringsetui.

Förbättrad styling. Hälften så mycket slitage. Sladdfri.

Konstruerad för att kunna skapa en mängd frisyrer.

Förpackningens innehåll

Visa alla Dölj Klicka här om du vill veta mer
 • Förvaringsväska

  Skyddar och förvarar din Dyson Corrale™ plattång.

 • Värmetålig förvaringsväska

  Förvarar plattången på ett säkert sätt, med ett separat skydd för Flight-ready-pluggen.

 • Laddningsdocka

  Förvarar och laddar plattången när den inte används.

 • Magnetisk 360˚ -laddningskabel

  Roterar för problemfri plattning under laddning.

4 890 kr
Se mer
Dyson Exclusive

Dyson Corrale™ plattång

Flexibla plattor som formar sig för att samla håret. Utvecklad för mindre slitage.¹

Utformad för alla hårtyper. Använd med eller utan sladd.

ELLE International Beauty Awards 2021 Winner

Färg:  Fuchsia
Options

3 verktyg och tillbehör inkluderade

Visa alla Dölj Klicka här om du vill veta mer
 • Laddningsdocka

  Förvarar och laddar plattången när den inte används.

 • Värmetålig förvaringsväska

  Förvarar plattången på ett säkert sätt, med ett separat skydd för Flight-ready-pluggen.

 • Magnetisk 360˚ -laddningskabel

  Roterar för problemfri plattning under laddning.

4 590 kr
Se mer
Dyson Exclusive

Dyson Corrale™ plattång

Flexibla plattor som formar sig för att samla håret. Utvecklad för mindre slitage.¹

Utformad för alla hårtyper. Använd med eller utan sladd.

ELLE International Beauty Awards 2021 Winner

Färg:  Koppar
Options

3 verktyg och tillbehör inkluderade

Visa alla Dölj Klicka här om du vill veta mer
 • Laddningsdocka

  Förvarar och laddar plattången när den inte används.

 • Värmetålig förvaringsväska

  Förvarar plattången på ett säkert sätt, med ett separat skydd för Flight-ready-pluggen.

 • Magnetisk 360˚ -laddningskabel

  Roterar för problemfri plattning under laddning.

 • Värmetålig förvaringsväska

4 590 kr
Se mer
Dyson Exclusive

Dyson Corrale™ plattång

Flexibla plattor som formar sig för att samla håret. Utvecklad för mindre slitage.¹

Utformad för alla hårtyper. Använd med eller utan sladd.

ELLE International Beauty Awards 2021 Winner

Färg:  Lila
Options

3 verktyg och tillbehör inkluderade

Visa alla Dölj Klicka här om du vill veta mer
 • Laddningsdocka

  Förvarar och laddar plattången när den inte används.

 • Värmetålig förvaringsväska

  Förvarar plattången på ett säkert sätt, med ett separat skydd för Flight-ready-pluggen.

 • Magnetisk 360˚ -laddningskabel

  Roterar för problemfri plattning under laddning.

4 590 kr
Se mer
ELLE International Beauty Awards Winner

Dyson Corrale™ plattång

Flexibla plattor som formar sig för att samla håret. Utvecklad för mindre slitage.¹

Utformad för alla hårtyper. Använd med eller utan sladd.

ELLE International Beauty Awards 2021 Winner

Färg:  Black Nickel / Fuchsia
Options

3 verktyg och tillbehör inkluderade

Visa alla Dölj Klicka här om du vill veta mer
 • Laddningsdocka

  Förvarar och laddar plattången när den inte används.

 • Värmetålig förvaringsväska

  Förvarar plattången på ett säkert sätt, med ett separat skydd för Flight-ready-pluggen.

 • Magnetisk 360˚ -laddningskabel

  Roterar för problemfri plattning under laddning.

4 590 kr
Se mer
Dyson Corrale™ sladdlös plattång

Få ledande tips från Dysons stylister, läs om helt ny teknologi, särskilda presentutgåvor och tillbehör. Och få inbjudningar till speciella events.

Köp direkt från oss som har skapat den
 • 1 Värmeskador mätt i hårstyrka när man skapar en motsvarande frisyr. Testad på flexande plattor vs fasta plattor.
 • 2 Direkt bildanalys vs obehandlat hår.
 • 3 Exakt driftstid beror på din hårtyp och dina stylingvanor.