Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Dyson-byggnad i Malmesbury

Socialt företagsansvar

Ovanför och vidare

Som ett globalt teknikföretag erkänner vi att våra handlingar har långtgående konsekvenser.

Vi antar utmaningen med att göra en positiv skillnad – genom att minska vår påverkan på miljön, förbättra förhållandena för arbetare, och inspirera morgondagens designingenjörer.

Skiss av Dyson-produkter

Lätt teknik

Det började med en dammsugarpåse – eller närmare bestämt att bli av med den. Nu letar vi ständigt efter sätt att göra mer, med mindre.

Skiss inuti en Dyson skaftdammsugare

Ansvarsfulla inköp

Leveranskedjor är komplexa och vår är inte annorlunda, och vi delar ett ansvar med både våra leverantörer och de människor som arbetar i den. Lär dig mer om hur vi arbetar för att förbättra standarderna.

Dyson robotdammsugare på golvmatta

Vårt DNA

Vi avskyr ineffektivitet. Det är därför vi arbetar för att minimera avfall, använda förnybar el och lösa ännu fler problem som andra ignorerar.

Ingenjörsstudenter på Dyson

Teknikens framtid

Vårt arbete vid Dyson Institute of Engineering and Technology, James Dyson Foundation och James Dyson Award förvandlar morgondagen och bidrar till att definiera teknikens framtid.

Skiss av Dyson-dammsugare och WEEE-logotyp

Elektriskt och elektroniskt avfall (WEEE)

WEEE-direktivet syftar till att minimera den miljöpåverkan som elektriska och elektroniska varor har när de når slutet av sina liv. Vår FAQ förklarar hur vi bidrar.