Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Dyson-ingenjörer

Teknikens framtid

Förvandlar morgondagen

Sprängskiss av Dyson digital motor

Nästa generation

För oss är teknik allt. Vi är fast beslutna att förändra människors liv med våra radikala idéer, genom att lösa de problem som andra ignorerar. Precis som när vi ständigt strävar efter att identifiera framtidens problem, är vi fast beslutna att inspirera och utbilda ingenjörerna som kommer att lösa dem.

Studentingenjör

Dyson Institute of Technology

Dyson Institute of Engineering and Technology undervisar nästa generation med ingenjörsentusiaster. Studenter vid Dyson Institute har ett riktigt jobb i Dysons globala ingenjörsteam, medan de studerar för att ta en kandidatexamen. Dyson betalar deras studieavgifter – så att de har en lön, och inte studielån.

James Dyson Foundation-logo
Skolpojke med dammsugare

James Dyson Foundation

"Varför fungerar det så?" frågade en ung James Dyson när han plockade isär något för att undersöka det.

James Dyson Foundation ägnar sig åt att inspirera framtidens Brunels, Edisons och Faradays runt om i världen. I samarbete med lärare och deras elever, uppmuntrar vi ungdomar att tänka annorlunda, göra misstag och förverkliga sin tekniska potential.

James Dyson och Isis Shiffer bär Ecohelmets

James Dyson Award

Denna internationella designutmärkelse uppmärksammar och inspirerar nästa generation med ingenjörer. Under ledning av James Dyson Foundation, utmanar den studenter att designa något som löser ett problem. Belöningen? 30 000 pund och en global plattform för att lansera sin idé.