Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Video av James Dyson som talar om lätt teknik
PLAY

Mer, med mindre

Titta inuti Dyson Supersonic-hårtorken på den digitala motorn

Liten men mäktig

Dysons digitala V9-motor är bara 27 mm bred och skapades för Dyson Supersonic™-hårfönen. Den ligger i handtaget för att flytta maskinens tyngdpunkt, och snurrar med upp till 11 000 varv per minut – i genomsnitt sex gånger snabbare än andra hårfönsmotorer. Vi har kombinerat den med samma Air Multiplier™-teknik som vi använder i våra fläktar för snabb torkning.¹

  • 1 Jämförd med topp 20 bästsäljande hårfönar från och med februari 2017.
James Dyson

"Att använda energi och material sparsamt och genialt är en förutsättning för vårt jobb. Det var detta lätta tankesätt som fick mig att fastna för teknik.”

James Dyson

Ingenjör

Närbild av Dyson-fläktar

Förbättra, genom att ta bort

Våra ingenjörer funderar över vardagliga produkter för att ta bort onödiga komponenter. Genom att utnyttja ett fenomen som skapar en högtryckskärna när luftstrålar möts på en konvex yta, revolutionerade de fläkten. Det innebar att vi kunde sprida en exakt luftström för personlig svalka.

Illustration av värmeledningsteknik

Ljus som varar

Vissa produkter är designade för att bli slitna – det betyder att du kommer tillbaka och köper en ny. Men det är inte så vi gör det på Dyson.

Våra maskiner är konstruerade för att fortsätta och fortsätta fungera. Som vår belysning. Vi skapade det första LED-ljuset med ett effektivt kylsystem, så att lysdioderna håller. Det är anledningen till att vi är säkra på våra produkter, och varför alla Dyson-maskiner har en begränsad garanti.

Närbild av Dyson digital motor

Färre misstag. Och mindre avfall.

Garanterad prestanda kräver största precision. Så varje digital Dyson-motor monteras av robotor, där var och en arbetar inom en mikrometers marginal i hög hastighet. Det är bara en del av en energikrävande tillverkning. Så vi arbetar med att effektivisera produktionslinjerna, genom att använda hotrunner-system för att minska mängden hartsavfall. Våra verktygsleverantörer utvecklar också verktyg med flera håligheter, vilket möjliggör produktion av flera delar i en form – vilket minskar förbrukningen av tid, material och energi.

Dyson-maskiner som testas på ett transportband

Lätt vikt. Tungt testad.

Dyson-maskiner är lätta och ergonomiskt balanserade, för en mer bekväm upplevelse. Men detta kommer inte på bekostnad av hållbarhet. Våra ingenjörers kunskap om geometri och banbrytande material innebär att våra prototyper är konstruerade för att tåla tusentals timmar med testning. Vilket betyder tusentals timmar med användning.

Dyson Supersonic-hårfön i öppet fodral

Paketera, skydda, presentera

Vår förpackningar designas parallellt med våra produkter. Vi låter båda gå igenom samma noggranna tester, så att vår teknik kommer fram säkert och är spännande att öppna, var du än befinner dig i världen.

Och precis som våra produkter, utvecklas våra förpackningar hela tiden. Så att de kommer i en lämplig och intuitiv förpackning.

Energimärkning fäst på cylinderdammsugare

Bortom energimärkningen

Energimärkningar bör hjälpa människor att hitta högpresterande och energieffektiva konstruktioner. Men när det gäller dammsugare, använder laboratorietester sig av tomma maskiner. Så vi konstruerar inte våra dammsugare för att uppfylla dessa tester.

Istället tänker vi på effektivitet i alla steg: från våra högpresterande digitala motorer, till de material vi använder. Och eftersom du har 100 % sugförmåga, 100 % av tiden, avslutas dammsugningen snabbt – utan en engångspåse som blir till avfall. Det hittar du inte på energimärkningen.

Nästa

Ansvarsfulla inköp