Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
James Dyson visar digital motor

Dyson-examen.

Dyson Institute of Engineering and Technology kommer att undervisa nästa generation med ingenjörsentusiaster. Det är för människor med en passion för att lösa problem, och en fascination för hur saker och ting fungerar.

James Dyson pratar med ingenjörsstudenter

”Vi erbjuder de mest lovande uppåtsträvande ingenjörerna ett alternativ till en traditionell universitetsexamen. Detta är inte för de klenmodiga – det är en strikt ingenjörsutbildning i kombination med ett ordentligt jobb. Jag letar efter människor som är besatta av teknik, som brinner för att lösa problem och som fascineras av hur saker och ting fungerar. Människor med den uppfinningsrikedom, kreativitet och uthållighet som krävs för att utveckla ny Dyson-teknik”.

James Dyson, Ingenjör

Dyson institute of engineering

Mer än ett jobb. Mer än en examen.

Studera till din examen och arbeta som ingenjör på vårt teknikcampus i Malmesbury, Wiltshire. Att ansluta sig till oss innebär att man får arbeta på riktiga projekt och utveckla ny teknik som tar plats i hem över hela världen. Låt dig inspireras av Dysons forskare och ingenjörer, experter inom sina områden, och få undervisning av föreläsare från ett Russell Group-universitet.

Dyson ingenjörsstudent

Världsledande laboratorier för forskning, design och utveckling.

Dyson investerar 7 miljoner pund per vecka i våra ingenjörer och anläggningar. Inom allt från motorer och elektronik till robotik och energilagring, har vi några av de mest avancerade laboratorierna i världen.