Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

Airblade dB

Vår supportsida ger dig möjlighet att felsöka problem, köpa reservdelar och tillbehör och ta del av användarguider och tips för att säkerställa att du får ut så mycket som möjligt av din Dyson-maskin. Hitta den maskin du behöver hjälp med.