Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Batteri till din Dyson V7™-dammsugare.

Batteri till din Dyson V7™-dammsugare.

Innan du köper ett nytt batteri rekommenderar vi att du testar vårt felsökningsverktyg online för att säkerställa att det behövs. Klicka bara på Felsökning högst upp på sidan.

906 kr

Så här monterar du batteriet i Dyson V7™-dammsugaren

Din maskin kan skilja sig från detta exempel. Tillvägagångssättet är dock alltid detsamma.

  • Byter batteriet på Dyson V7™

Direkt från Dyson

Leveransinformation

Fri frakt på alla beställningar. Få din beställning av reservdelar eller tillbehör inom 5-7 arbetsdagar, utan kostnad.