Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

Batteri till din Dyson V7™-dammsugare.

Batteri till din Dyson V7™-dammsugare.

Innan du köper ett nytt batteri rekommenderar vi att du testar vårt felsökningsverktyg online för att säkerställa att det behövs. Klicka bara på Felsökning högst upp på sidan.

Tillfälligt slutsåld
830 kr