Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

Dyson Gent5detect™ vacuum cleaner battery

Batteri till Dyson Gent5detect™-dammsugaren

Innan du köper rekommenderar vi att du följer vår felsökning online för att säkerställa att ett nytt batteri krävs.

I lager
1 570 kr

Eller

Apple Pay