Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

The Diffuser attachment for the Dyson Airwrap multi-styler.
The Dyson Airwrap logo.

Diffuser

Hjälper till att framhäva och definiera naturliga vågor, lockar och korkskruvar genom att sprida luften jämnt över håret.

Tillfälligt slutsåld
450 kr

Vanliga frågor

Hur fungerar Diffusern?

Diffusern fungerar genom att försiktigt sprida luftflödet och bibehålla en jämn värmefördelning. Rekommenderade inställningar är låg-medel värme och låg-medel luftflöde. Du kan placera håret i Diffusern och trycka upp den mot rötterna. Håll sedan Diffusern på plats tills det är torrt. Du kan också välja att föra Diffusern över håret tills det är torrt. Bladen som ses vid inloppet, liksom meshen nära utloppet, har utformats för att säkerställa att luftflödet sprids jämnt över Diffusern för att undvika att hånet fönas för mycket på samma plats eller att vissa områden lämnas fuktiga.  

Kan jag använda Diffusern på alla hårtyper?

Diffusern kan användas på alla hårtyper om du använder tekniken där du för den över håret för att fixera din frisyr. Tekniken där du trycker upp Diffusern i håret, för den mot rötterna och håller den på plats tills det är torrt fungerar bäst på vågigt, lockigt och krulligt hår.

Kommer de nya tillbehören att vara kompatibla med den tidigare Dyson Airwrap™ multi-stylern?

Tillbehören är helt kompatibla med tidigare Dyson Airwrap™-maskiner.