Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf1

  • 1 Sugtestad enligt EN 60312-1 CL5.8 och CL5.9 vid slang/skaft, körd tills behållaren var full, testad i MAX-läge.
  • 2 Jämfört med Dyson V8 Absolute sladdlös dammsugare.

Dyson V10 Absolute sladdlös dammsugare

Helhetsbetyg

79% skulle rekommendera till en vän

Djurägare, se hit!

Emelie

Jag har bara haft min nya dyson v10 i några dagar, men är redan helt såld! Med två hundar hemma är detta den bästa investeringen ever! Så effektiv och smidig, äntligen kommer jag orka dammsuga lägenheten varje dag, som jag egentligen behövt göra innan också men aldrig pallat pga knölet som kommer med traditionell sladdammsugare. Tack dyson!

  • 4 Jämfört med Dyson V8 Absolute sladdlös dammsugare.
  • 3 Sugtestad enligt EN 60312-1 CL5.8 och CL5.9 vid slang/skaft, körd tills behållaren var full, testad i MAX-läge.

Bästa dammsugare jag någonsin använt

Verifierad köpare

Bästa dammsugare jag någonsin använt, lätt och smidig att manövrera och dessutom bara med en hand. inga sladdar man måste dra runt på. När jag dammsög mina mattor första gången trodde jag inte att det var sant ! den sög ur all smuts ur mattorna, jag har aldrig varit med om att en dammsugare gjort rent mattor så här bra, inte ens vanliga elektriska klarar det lika bra. Trots ansträngningen på mina långhåriga mattor, klarade batteriet den utlovade batteritiden. Suveränt lätt att tömma dammbehållaren, och bra för miljön (och plånboken) att slippa dyra dammsugarpåsar. Tack Dyson för en riktigt bra produkt.

Vanliga frågor

Hur länge håller batteriet i Dyson V10™?

Dyson Cyclone V10™-dammsugaren är konstruerad för att ge dig upp till 60 minuters bibehållen sugförmåga när den används i sugläge 1 med ett icke-motoriserat munstycke. Du kan köpa ett extra batteri direkt från Dyson.

Hur ofta ska jag byta ut filtret i Dyson V10™?

Våra filter är konstruerade för att hålla lika länge som våra maskiner. Vi rekommenderar dock att du köper till ett extra filter så att du kan fortsätta använda din maskin medan det andra torkar. Alla våra reservdelar kommer med 12 månaders garanti. Du kan köpa ett extra filter direkt från Dyson.

Vad är skillnaden mellan de olika Dyson V10™-modellerna?

Dyson Cyclone V10™-dammsugarmodellerna är alla konstruerade för att rengöra ditt hem på djupet. Varje maskin levereras med en rad olika tillbehör. Det gör att du kan välja det som passar dig bäst.