Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).
Dyson V11 motiv
Dyson V11™-dammsugarens LCD-skärm visar återstående drifttid

Lär sig över tiden

Batteri- och övervakningssystemet på Dyson V11™ arbetar tillsammans för att mäta hur mycket drifttid som återstår. Detta visas sedan på maskinens LCD-skärm. Systemet beräknar visad drifttid med hjälp av en algoritm som "lär sig" hur din maskin fungerar över tid, vilket gör att algoritmen ökar i noggrannhet i takt med mer användning. Din maskins faktiska drifttid förblir opåverkad medan algoritmen lär sig att mer noggrant mäta återstående ström.

Systemet beräknar drifttiden med en algoritm som "lär sig" hur din maskin fungerar över tid. Detta kan innebära att de första drifttiderna inte når upp till de siffror som visas, då algoritmen håller på att anpassa sig till batteriet. Men ju mer den lär sig, desto mer exakt kommer den kunna uppskatta hur mycket ström som finns kvar.

En kvinna placerar Dyson V11™-dammsugaren i den väggmonterade laddningsstationen

Ladda din dammsugare

Det är viktigt ladda upp maskinen helt före den används för första gången och efter varje dammsugning. Detta bidrar till att förbättra algoritmens noggrannhet. Batteriet är utformat för permanent laddning, vilket säkerställer att dammsugaren alltid är fulladdad nästa gång den ska användas. När batteriet är fulladdat kommer din maskin inte att använda mer elektricitet

 Genomskärningsbild av handtaget och batteriet på Dyson V11™-dammsugaren

Batteriprestanda

Alla batterier skiljer sig åt och kan variera under sin livstid. Drifttiden kan påverkas av det rengöringsläge du använder och de olika strömförbrukningarna på olika ytor – långhåriga mattor drar till exempel mer ström än korthåriga. Dessutom skiljer sig alla batterier något från varandra på grund av naturliga orsaker, vilket påverkar den mängd energi de kan producera.

Du kan hjälpa till att bevara batteriets drifttid och livslängd genom att använda det effektläge som bäst passar din rengöringsuppgift, och endast använda Boost-läget för intensiv rengöring.

Köp direkt från oss som har skapat den