Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

Specialutgåva Dyson Corrale™ plattång (Blue/Blush)

Helhetsbetyg

68% skulle rekommendera till en vän

Specifikationer

 • Vikt

  0,56 kg

 • Sladdlängd

  2,2 m

 • 10.8V - 16.8V

 • Laddningstid (90%)

  40 min

 • Laddningstid (till full)

  70 min

 • Wattal

  200 W

 • 3 värmeinställningar

  165ᵒC, 185ᵒC, 210ᵒC

 • Batteri

  4-cell lithium-ion battery

 • Böjplattor

  Manganese copper alloy

Dyson Corrale straightener
 • Höjd

  45 mm

 • Längd

  292 mm

 • Bredd

  41 mm

Vanliga frågor

Hur kan den göra hår rakt om plattorna är flexibla?

Plattorna med en mangan-koppar-legering ger precis rätt mängd flexibilitet för att samla in ditt hår, vilket ger extra kontroll och genererar den värme som behövs för att effektivt platta håret. Resultatet är förbättrad styling med mindre värme – och därför 50 % minskat slitage.¹ 

 

1. Värmeskador mätt i hårstyrka när man skapar en motsvarande frisyr. Testad på flexibla plattor vs fasta plattor. 

Kan jag lägga plattången i väskan direkt efter att jag har använt den?

Ja. Dyson Corrale™-plattången kommer med en värmetålig förvaringsväska som du kan förvara plattången i när du vill lägga den i din väska. Ett säkerhetslås låser fast plattorna så att du kan förvara plattången direkt efter användning.

Kan jag flyga med den här plattången, även om den är batteridriven?

Ja. Dyson Corrale™-plattången har en flygfunktion som stänger av batteriet och som utformad för att efterfölja reglerna som utfärdats av International Civil Aviation Organisation (ICAO).⁴ Kontrollera alltid med ditt flygbolag innan du flyger med din Dyson Corrale™-plattång i handbagaget. Den har även universalspänning, så att du kan ladda den när du är utomlands. 

⁴Strängare regler i Japan betyder att du inte kan resa in eller ut från en japansk flygplats med din plattång.

Hur mycket autonomi erbjuder batteriet?

Vid full laddning erbjuder Dyson Corrale™-plattången upp till 30 minuters sladdlös styling3. Den exakta autonomin beror på din hårtyp och dina stylingsvanor. Att ladda plattången helt tar endast 70 minuter. För att maximera din autonomi bör du placera produkten i laddningsstationen när den inte används. OLED-skärmen och ljudliga varningar meddelar dig om att maskinen laddas korrekt.

Du har också möjlighet att använda Dyson Corrale™-plattången med sladd.

Vi rekommenderar att du alltid börjar med en 100 % laddad produkt för att maximera driftstiden.

Vilka temperaturer kan plattorna uppnå? Vilken temperatur krävs för optimal prestanda? Har temperaturen en inverkan på skador på håret?

Dyson Corrale™-plattång har tre temperaturinställningar: 165 °C, 185 °C, 210 °C. Den optimala temperaturen för styling beror på din hårtyp och den frisyr du vill skapa. Extrema värmeskador ökar i takt med den temperatur som du utsätter håret för. Vi rekommenderar därför att du börjar på den lägsta temperaturen och höjer den vid behov.

De flexibla plattorna på Dyson Corrale™-plattången gör att du kan uppnå samma stil, men med mindre värme och därmed 50 % minskat slitage¹.

Varför är Dyson Corrale™-plattången tyngre än jag är van vid?

Detta beror på den avancerade batteritekniken. Din plattång drivs av ett 4-celligt litiumjonbatteri som ger samma värmeprestanda som en plattång med sladd, helt sladdlöst. Batteriet är placerat för att erbjuda en balanserad känsla i handen, så även om Dyson Corrale™-plattången är lite tyngre så har du maximal kontroll medan du stylar.

Finns det några tips för mig som ska styla med Dyson Corrale™-plattången för första gången?

Förbered håret: Håret ska vara torrt och utan trassel innan du påbörjar stylingen. Dela upp håret i sektioner för för bästa slutresultat.

Temperatur: Börja styla på medeltemperatur (185 °C) och höj eller sänk beroende på din hårtyp och struktur.

Släpp ditt grepp: Tack vare de mjuka plattorna som samlar ihop håret så kan du släppa på greppet medan du stylar och låta maskinen göra jobbet åt dig.

Stylinghastighet: De flexibla plattorna gör att du kan forma håret i ett långsamt drag, snarare än flera snabba drag. Sakta ner dina rörelser genom att försöka hålla kvar plattången i 1 sek för varje 3 cm. Hastigheten kan variera beroende på hårtyp.

Bredd på hårsektionerna: Den optimala hårsektionen beror på din hårtyp. Testa olika bredder och se vad som fungerar bäst för dig. Om du har lockigt hår kan du börja med smalare hårsektioner. Om du har tunt hår kan du istället prova lite bredare sektioner för att plattången ska glida mjukare.

Hårets position: Se till att hårsektionen är placerad mitt på plattorna under stylingen för att maximera fördelarna med flexibla plattor.

Forma dina toppar: Om du har tunt hår kan det vara svårt att forma dina toppar. För att plattången ska glida mjukare kan du börja med att styla uppe vid hårfästet ner till ungefär mitten av håret och sedan avsluta med att styla topparna för att kunna fånga upp de större hårslingorna. På så sätt kommer de flexibla plattorna att kunna sammanföra locken helt.

Stylingprodukter: Avsluta med dina favoritstylingprodukter.

 • 1 Termisk skada mätt i form av avbrutna hårstrån med hjälp av interna laboratorietester efter cirka 6 månaders användning och en användningsgrad på tre gånger i veckan. Skadorna har bedömts efter att ha skapat en motsvarande frisyr med Corrale vs. Corrale med solida plattor.