Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf

The Dyson Airwrap Complete Long Diffuse logo.
The Dyson Airwrap multi-styler, attachments and storage case.
Tillfälligt slutsåld
6 190 kr
The Dyson Airwrap multi-styler, attachments and storage case.

Dyson Airwrap™ multi-styler och hårfön Complete Long Diffuse

Med nya tillbehör för lockigt och krulligt hår.

Föna. Locka. Forma. Släta ut och dölj flygiga hårstrån. Utan värmeskador.

2-i-1 Coanda smoothing-tillbehör & fön för att föna, släta ut och dölja flygiga hårstrån.¹

Spolar för att skapa lockar och vågor i båda riktningar. Diffuser hjälper till att framhäva dina naturliga lockar. Borstar och kam för att forma, jämna till och släta ut.

Specifikationer

 • Effekt

  1 300 W

 • Sladdlängd

  2,675 m

 • Luftflöde

  13,5 l/s

 • 120

 • Vikt

  0,59 kg

 • Wattal

  1 300 W

 • Negativa joner

  Help reduce static

 • 3 värmeinställningar

  3 heat, 3 speed

Dyson Airwrap Complete Long Diffuse
 • Höjd

  272 mm

 • Längd

  41 mm

 • Bredd

  48 mm

Vanliga frågor

Vad är skillnaden mellan Complete Long och Complete Long Diffuse?

Vi rekommenderar att du väljer Complete Long om du har rakt eller vågigt hår. Om du har lockigt eller krulligt hår rekommenderar vi att du väljer Complete Long Diffuse eftersom den har flera tillbehör som är konstruerade för dessa hårtyper*. Alternativt kan du använda vårt exklusiva hårdiagnosverktyg för att göra din multi-styler personlig. 

Kan en person med peruk, weave eller hårförlängning använda Dyson Airwrap™ multi-styler?

Ja. Var dock försiktig när du använder värme om håret är syntetiskt. Om du är osäker rekommenderar vi att du hör av dig direkt till weave-/hårförlängningstillverkaren, då de är bäst lämpade för att ge råd om hur man sköter sina produkter.

Behöver mitt hår vara blött när jag börjar styla?

Ja. För bästa resultat bör du börja med nytvättat hår. Alla våra borstar kan användas på blött hår, men spolarna fungerar bäst på fuktigt hår. Använd Coanda smoothing-tillbehör & fön i Drying mode för att få håret att gå från blött till fuktigt innan du börjar styla det med spolarna.

Hur fungerar Airwrap™ Diffuser?

Diffusern fungerar genom att försiktigt sprida luftflödet och bibehålla en jämn värmefördelning. Rekommenderade inställningar är låg-medel värme och låg-medel luftflöde. Du kan placera håret i Diffusern och trycka upp den mot rötterna. Håll sedan Diffusern på plats tills det är torrt. Du kan också välja att föra Diffusern över håret tills det är torrt.

Bladen som ses vid inloppet, liksom meshen nära utloppet, har utformats för att säkerställa att luftflödet sprids jämnt över Diffusern för att undvika att hånet fönas för mycket på samma plats eller att vissa områden lämnas fuktiga.  

Kan jag använda Airwrap™ Stor round volumising-borste på alla hårtyper?

Stor round volumising-borsten har konstruerats och testats för alla hårtyper. Våra ingenjörer utvecklade och testade många prototyper med olika borstlängder, tjocklekar och tätheter innan de hittade den optimala designen för alla hårtyper och längder. Starta dagen med nytvättat och utrett hår. Red ut håret med Airwrap™ Firm smoothing-borsten eller Bredtandad kam-munstycket. Fäst Stor round volumising-borsten och dra ut hårlängderna genom att rotera borsten för att jämna ut håret. Upprepa tills håret är torrt.

Kan jag använda 2-i-1 Coanda smoothing-tillbehör & fön på alla hårtyper?

Coanda smoothing-tillbehör & fön har två lägen: Drying mode och Smoothing mode. Drying mode kan användas på alla hårtyper för att torka håret och förbereda det för styling eller för att fixera färdiga frisyrer. Smoothing mode kan användas för att dölja flygiga hårstrån och fungerar bäst på naturligt rakt eller vågigt hår, eller på plattat hår för alla hårtyper.