Hoppa över navigering
Dina inställningar har nu sparats.
Du kan uppdatera dina kontaktinställningar när som helst under rubriken Keep in touch på My Dyson. Om du har ett My Dyson-konto kan du logga in nedan för att hantera alla kontaktalternativ (däribland telefonnummer, sms och postadress).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/se/sv_se/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Airwrap™ multi-styler och hårfön Complete Long Volumise (Blå/koppar)

Helhetsbetyg

67% skulle rekommendera till en vän

Fantastisk!

Jess

Lika fantastisk som jag hade förväntat mig! Enkel att använda och håret blir stylat som när man varit på salong. För bästa resultat stylar jag håret med mousse och utan att föna det innan, det torkar hur bra som helst ändå, och jag har en hållbar frisyr som håller sig fin influera dagar. Älskar denna multistyler!

Specifikationer

 • Negativa joner

  Hjälp att minska statisk elektricitet

 • 3 värmeinställningar

  3 värmenivåer, 3 hastigheter

 • Sladdlängd

  2,675 m

 • Luftflöde

  13,5 l/s

 • 120V

 • Wattal

  1 300 W

 • Vikt

  0,592 kg

Dyson Airwrap™ multi-styler och hårfön Complete Long Volumise
 • Höjd

  272 mm

 • Längd

  41 mm

 • Bredd

  48 mm

Vanliga frågor

Vilken är skillnaden mellan Complete Long och Complete Long Volumise?

Vi rekommenderar att du väljer Complete Long om du har rakt eller vågigt hår. Om du har lockigt eller krulligt hår rekommenderar vi att du väljer Complete Long Volumise eftersom den har flera tillbehör som är konstruerade för dessa hårtyper*. 

Kan en person med peruk, weave eller hårförlängning använda Dyson Airwrap™ multi-styler?

Ja. Var dock försiktig när du använder värme om håret är syntetiskt. Om du är osäker rekommenderar vi att du hör av dig direkt till weave-/hårförlängningstillverkaren, då de är bäst lämpade för att ge råd om hur man sköter sina produkter.

Behöver mitt hår vara blött när jag börjar styla?

Ja. För bästa resultat bör du börja med nytvättat hår. Alla våra borstar kan användas på blött hår, men spolarna fungerar bäst på fuktigt hår. Använd Coanda smoothing-tillbehör & fön i Drying mode för att få håret att gå från blött till fuktigt innan du börjar styla det med spolarna.

Hur fungerar diffusern för multi-stylern och hårfönen Airwrap™?

Diffusern fungerar genom att försiktigt sprida luftflödet och bibehålla en jämn värmefördelning. Rekommenderade inställningar är låg-medel värme och låg-medel luftflöde. Du kan placera håret i diffusern och trycka upp den mot rötterna. Håll sedan diffusern på plats tills det är torrt. Du kan också välja att föra diffusern över håret tills det är torrt. Bladen som ses vid inloppet, liksom nätet nära utloppet, har utformats för att säkerställa att luftflödet sprids jämnt över diffusern för att undvika att hånet fönas för mycket på samma plats eller att vissa områden lämnas fuktiga.  

Kan jag använda den stora round volumising-borsten för multistylern och hårfönen Airwrap™ på alla hårtyper?

Den stora round volumising-borsten har tagits fram och testats för alla hårtyper. Våra ingenjörer utvecklade och testade många prototyper med olika borstlängder, tjocklekar och tätheter innan de hittade den optimala designen för alla hårtyper och längder. Starta dagen med nytvättat och utrett hår. Red ut håret med Airwrap™ Firm smoothing-borsten eller bredtandad kam-munstycket. Fäst stora round volumising-borsten och dra ut hårlängderna genom att rotera borsten för att jämna ut håret. Upprepa tills håret är torrt.

Kan jag använda 2-i-1 Coanda smoothing-tillbehör & fön på alla hårtyper?

Coanda smoothing-tillbehör & fön har två lägen: Drying mode och Smoothing mode. Drying mode kan användas på alla hårtyper för att torka håret och förbereda det för styling eller för att fixera färdiga frisyrer. Smoothing mode kan användas för att dölja flygiga hårstrån och fungerar bäst på naturligt rakt eller vågigt hår, eller på plattat hår för alla hårtyper.